Hotels a Ciudad del Cabo-Garden Route

Localitza-ho al mapa
Hotels a Ciudad del Cabo-Garden Route

Ciudad del Cabo-Garden RouteDes de  27€

Hotels recomanats Ciudad del Cabo-Garden Route

 • Cape Town Lodge Hotel
  Des de82€Per nit

  Cape Town Lodge Hotelstars

  Ciudad del Cabo, Ciudad del Cabo-Garden Route , Buitengracht street 101 - Mapa
  4,8/5
  Valoració dels clientsde 13 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 829 opinions de viatgersBasat en 829 opinions de viatgers

  Aquest confortable hotel es troba a Cape Town. Situat just al centre de la ciutat, és fàcil anar a peu des de l'hotel a molts llocs d'interès. Els viatgers trobaran el camp de golf més proper a 2. 0 quilòmetre(s) de l'establiment. Els clients poden anar caminant fàcilment als mitjans de transport públic. L'allotjament es troba a 5. 0 quilòmetre(s) de la platja més propera. Els 123 acollidors dormitoris són el lloc perfecte on relaxar-se al final del dia. Cape Town Lodge Hotel es va sotmetre a una reforma el 2011. Hi ha internet per Wi-Fi per a oferir un major benestar i confort. La recepció està oberta tot el dia. Totes les habitacions inclouen bressols per a nens petits sota petició. L'allotjament té espais públics accessibles i hi ha 3 habitació adaptada per a persones de mobilitat reduïda. Cape Town Lodge Hotel no permet l'entrada a mascotes. Els clients que viatgin en cotxe podran estacionar el seu vehicle a les zones d'aparcament de l'establiment. Hi ha un servei de trasllats a l'aeroport perquè els hostes gaudeixin d'una estada sense preocupacions. Cape Town Lodge Hotel posseeix instal·lacions per a empreses, ideals per a les persones que viatgen per negocis. Aquesta propietat compta amb una gran varietat d'opcions gastronòmiques perquè els seus hostes gaudeixin de tots els aspectes de la seva visita. La residència pot cobrar l'import d'alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • Lady Hamilton
  Des de52€Per nit

  Lady Hamiltonstars

  Ciudad del Cabo, Ciudad del Cabo-Garden Route , 10 union street, gardens 10 - Mapa
  3,5/5
  Valoració dels clientsde 5 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 334 opinions de viatgersBasat en 334 opinions de viatgers

  Aquest preciós hotel està ubicat a Cape Town. Situat a 500 metres del centre de la ciutat, és fàcil anar a peu des de l'establiment a molts llocs d'interès. Es pot accedir fàcilment a les principals zones d'oci des de la propietat. Els hostes trobaran el camp de golf més proper a 3. 0 quilòmetre(s) de l'establiment. Els hostes trobaran nombroses parades de transport públic a una distància de 1. 0 quilòmetre(s). La platja més propera es troba a 5. 0 quilòmetre(s) de l'allotjament. Els viatgers trobaran l'aeroport a 20. 0 quilòmetre(s). L'establiment es troba a 10. 0 quilòmetre(s) del port. Les 78 acollidores habitacions són el lloc perfecte on relaxar-se al final del dia. Aquest establiment va ser renovat el 2008. Totes les persones que s'allotgin en aquest establiment podran estar al dia gràcies a l'accés a internet i Wi-Fi dels espais públics, aquest últim també disponible en els dormitoris. La propietat ofereix recepció 24 hores. Algunes habitacions disposen de bressols per als nens sota sol·licitud prèvia. Aquest allotjament no permet l'entrada a mascotes. Així mateix, al Lady Hamilton els clients que viatgin amb el seu vehicle podran estacionar al pàrquing. Les persones que s'allotgin en aquest establiment podran fer ús del servei de trasllats a l'aeroport. El menjador convida a les persones que s'allotgin en aquest establiment a assaborir els seus exquisits plats en un ambient elegant. Lady Hamilton posseeix instal·lacions per a empreses, ideals per a les persones que viatgen per negocis. Els hostes podran divertir-se gràcies al servei d'animació de la residència. L'hotel pot cobrar l'import d'alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • Le Franschhoek Hotel & Spa
  Des de174€Per nit

  Le Franschhoek Hotel & Spastars

  Franschhoek, Ciudad del Cabo-Garden Route , Minor road 16 - Mapa
  4,3/5
  Valoració dels clientsde 5 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 988 opinions de viatgersBasat en 988 opinions de viatgers

  Located in the world famous Cape Winelands, the hotel has become one of the most romantic getaways in its class. Capturing the essence of luxury, the impeccably appointed it offers unparalleled views of the Franschhoek Mountains and is the perfect setting for a taste of the legendary Cape Wine Routes. Located on the site of one of Franschhoek's original country retreats, this hotel retains its elusive charm with a contemporary Cape Dutch feel.

  Vegeu-ne més
 • Premier Hotel Cape Town
  Des de102€Per nit

  Premier Hotel Cape Townstars

  Ciudad del Cabo, Ciudad del Cabo-Garden Route , 1 marais road, sea point 1 - Mapa
  3,7/5
  Valoració dels clientsde 3 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 595 opinions de viatgersBasat en 595 opinions de viatgers

  Ubicat a Cape Town, aquest preciós hotel és perfecte per al públic gai. Situat a 4. 3 quilòmetre(s) del centre de la ciutat, és fàcil anar a peu des de l'hotel a molts llocs d'interès. La propietat es troba a 3. 0 quilòmetre(s) de les principals zones d'oci. Els hostes trobaran el camp de golf més proper a 2. 2 quilòmetre(s) de l'hotel. Els hostes trobaran a 2. 2 quilòmetre(s) parades de transport públic que els permetran explorar la zona. L'allotjament es troba a 200 metres de la platja més propera. Els hostes trobaran l'aeroport a 25. 0 quilòmetre(s). La propietat es troba a 4. 8 quilòmetre(s) del port. L'establiment disposa de 130 agradables dormitoris. Aquest establiment va ser remodelat el 2017. Tots els clients podran estar al dia ja que Premier Hotel Cape Town disposa de connexió a internet. Premier Hotel Cape Town ofereix servei de recepció 24 hores per satisfer les necessitats dels hostes en qualsevol moment del dia o de la nit. Premier Hotel Cape Town no disposa de bressols. Els espais comuns d'aquest establiment estan adaptats per a persones amb discapacitat. Premier Hotel Cape Town no admet mascotes. En Premier Hotel Cape Town, els viatgers que arriben en cotxe tenen places de pàrquing a la seva disposició. Es poden aplicar taxes addicionals per alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • Steenberg Hotel
  Des de243€Per nit

  Steenberg Hotelstars

  Ciudad del Cabo, Ciudad del Cabo-Garden Route , Steenberg estate tokai road 10802 - Mapa
  4,7/5
  Valoració dels clientsde 5 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 553 opinions de viatgersBasat en 553 opinions de viatgers

  Aquest sofisticat hotel està situat a Cape Town. Les principals zones d'oci estan a 23. 1 quilòmetre(s) de la propietat. Els clients trobaran el camp de golf més proper a 28. 7 quilòmetre(s) de l'hotel. Els clients trobaran mitjans de transport públic a 23. 1 quilòmetre(s). Els clients trobaran l'aeroport a 32. 0 quilòmetre(s). L'allotjament es troba a 27. 7 quilòmetre(s) del port. Hi ha un total de 24 habitacions a disposició dels clients. Steenberg Hotel va ser reformat completament el 2008. Les persones que estan de viatge de negocis podran utilitzar la connexió a internet a tot l'establiment. La recepció està oberta tots els dies de la setmana les 24 hores. Així mateix, Steenberg Hotel disposa de bressols per als nens sota petició. Steenberg Hotel no permet l'entrada a mascotes. Steenberg Hotel té aparcament. Steenberg Hotel ofereix diverses experiències gastronòmiques. Alguns d'aquests serveis de Steenberg Hotel poden ser de pagament.

  Vegeu-ne més
 • aha The Rex Hotel
  Des de150€Per nit

  aha The Rex Hotelstars

  Knysna, Ciudad del Cabo-Garden Route , 8 gray street - Mapa
  3,8/5
  Valoració dels clientsde 7 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 653 opinions de viatgersBasat en 653 opinions de viatgers

  Aquest encantador hotel es troba a Knysna. Enclavat a 700 metres del centre de la ciutat, l'establiment permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Es pot accedir fàcilment a les principals zones d'oci des de la propietat. Els hostes trobaran el camp de golf més proper a 5. 0 quilòmetre(s) de la propietat. Hi ha parades de transport públic a poca distància a peu. La platja més propera es troba a 160 metres de l'hotel. La propietat es troba a 160 metres a peu del port. Aquest hotel té 30 dormitoris en total. aha The Rex Hotel es va edificar el 2009. A més dels serveis i comoditats disponibles, les persones que s'allotgin en aquest establiment podran gaudir de connexió a internet per cable i sense fils. La recepció està oberta 24 hores. aha The Rex Hotel no ofereix bressols sota petició prèvia. aha The Rex Hotel no admet mascotes. L'hotel compta amb places de pàrquing i garatge. aha The Rex Hotel compta amb un servei de trasllats per garantir la comoditat dels hostes. aha The Rex Hotel compta amb instal·lacions de negocis per oferir la combinació perfecta entre comoditat i utilitat durant un viatge corporatiu. L'oferta gastronòmica de l'establiment captivarà als visitants amb la seva refinada cuina i el seu exclusiu ambient. L'hotel pot cobrar l'import d'alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • The Robberg Beach Lodge
  Des de103€Per nit

  The Robberg Beach Lodgestars

  Plettenberg Bay, Ciudad del Cabo-Garden Route , Beachyhead road, plettenberg bay 89 - Mapa
   

  Aquest sofisticat hotel és a Plettenberg Bay. Situada a 4. 0 quilòmetre(s) del centre de la ciutat, és fàcil anar a peu des de la propietat a molts llocs d'interès. La propietat es troba en un radi de 4. 0 quilòmetre(s) des de les principals zones d'oci. Els hostes trobaran el camp de golf més proper a 2. 5 quilòmetre(s) de l'establiment. Els hostes trobaran mitjans de transport públic a 4. 0 quilòmetre(s). Els clients trobaran l'aeroport a 5. 4 quilòmetre(s). La residència té un total de 29 dormitoris. Aquest hotel va ser remodelat el 2014. Les instal·lacions disposen tant de connexió per cable com sense fils. Els visitants podran contractar amb la recepció en qualsevol moment del dia. Aquest allotjament no disposa de bressols sota comanda. Les persones que s'allotgin en aquesta propietat no patiran cap molèstia durant la seva estada ja que no s'admeten mascotes. Hi ha un aparcament. Totes les persones que s'allotgin en aquest establiment podran utilitzar el servei de trasllats a l'aeroport. L'allotjament compta amb les seves pròpies instal·lacions de negocis, perfectes per a seminaris, cursos i reunions de tot tipus. The Robberg Beach Lodge s'enorgulleix de poder oferir un servei de restauració variat que serveix delicioses especialitats. Les persones que s'allotgin en aquest establiment afronten el dia amb energia gràcies als suculents àpats que proposa el seu servei de restauració. Els hostes podran gaudir d'una experiència molt divertida gràcies a l'oferta d'oci d'aquest allotjament. Es poden aplicar taxes addicionals per alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • Hippo Boutique Hotel
  Des de102€Per nit

  Hippo Boutique Hotelstars

  Ciudad del Cabo, Ciudad del Cabo-Garden Route , Park road, gardens 5-9 - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 488 opinions de viatgersBasat en 488 opinions de viatgers

  Aquest confortable hotel està ubicat a Cape Town. Enclavat a 1000 metres del centre de la ciutat, l'allotjament permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Els viatgers trobaran el camp de golf més proper a 4. 0 quilòmetre(s) de l'establiment. Els viatgers trobaran a 1. 0 quilòmetre(s) parades de transport públic que els permetran explorar la zona. La platja més propera es troba a 5. 0 quilòmetre(s) de l'establiment. Els visitants trobaran l'aeroport a 2. 0 quilòmetre(s). L'establiment es troba a 4. 0 quilòmetre(s) del port. Hippo Boutique Hotel disposa d'un total de 25 dormitoris. Aquest establiment va ser construït el 2009. Els clients podran estar al dia gràcies a l'accés a internet i Wi-Fi dels espais públics, aquest últim també disponible a les habitacions. Els hostes disposaran de recepció 24 hores. Aquest hotel no disposa de bressols sota comanda. Els visitants no patiran cap molèstia durant la seva estada ja que aquest establiment no admet mascotes. En Hippo Boutique Hotel, els viatgers que arriben en cotxe tenen places de pàrquing a la seva disposició. Totes les persones que s'allotgin en aquest establiment podran utilitzar el servei de trasllats a l'aeroport. Els visitants podran gaudir de l'àmplia selecció de saborosos plats que se serveixen a l'establiment. Alguns d'aquests serveis poden estar subjectes a càrrecs addicionals.

  Vegeu-ne més
 • aha Harbour Bridge Hotel and Suites
  Des de83€Per nit

  aha Harbour Bridge Hotel and Suitesstars

  Ciudad del Cabo, Ciudad del Cabo-Garden Route , Dockrail road, roggebaai canal, - Mapa
  4,7/5
  Valoració dels clientsde 1 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 586 opinions de viatgersBasat en 586 opinions de viatgers

  Aquest preciós hotel està ubicat a Cape Town. Situat a 2. 0 quilòmetre(s) del centre de la ciutat, és fàcil anar a peu des de l'establiment a molts llocs d'interès. L'allotjament es troba en un radi de 1. 2 quilòmetre(s) des de les principals zones d'oci. Els visitants trobaran el camp de golf més proper a 3. 0 quilòmetre(s) de la propietat. Els hostes trobaran a 1. 2 quilòmetre(s) parades de transport públic que els permetran explorar la zona. L'allotjament es troba a 3. 0 quilòmetre(s) de la platja més propera. Els viatgers trobaran l'aeroport a 26. 0 quilòmetre(s). L'hotel es troba a 1. 8 quilòmetre(s) del port. aha Harbour Bridge Hotel and Suites té un total de 56 dormitoris disponibles per als seus hostes. Les persones que estan de viatge de negocis podran utilitzar la connexió a internet a tot l'establiment. Aquesta residència ofereix recepció 24 hores per a la comoditat dels hostes. Aquest hotel no disposa de bressols sota comanda. Les instal·lacions compten amb espais públics accessibles. Aquest establiment no admet mascotes així que aquells als que no els agraden els animals podran gaudir de la seva estada. L'allotjament disposa de places de pàrquing i garatge. Les persones que s'allotgin en aquest establiment disposaran d'un servei de trasllats a l'aeroport. La propietat disposa d'instal·lacions útils per a empreses, ideals per a aquells que viatgen per feina. aha Harbour Bridge Hotel and Suites ofereix diverses experiències gastronòmiques. Aquest establiment satisfarà sens dubte a tots els seus clients ja que ofereix diferents tipus de restauració. Alguns dels serveis ja esmentats poden ser de pagament.

  Vegeu-ne més
 • Doubletree by Hilton Cape Town
  Des de125€Per nit

  Doubletree by Hilton Cape Townstars

  Ciudad del Cabo, Ciudad del Cabo-Garden Route , Brickfield road, woodstock 31 - Mapa
  4,2/5
  Valoració dels clientsde 9 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 1570 opinions de viatgersBasat en 1570 opinions de viatgers

  Located just 4.5 km from Cape Town's central business district. The CTICC (Cape Town International Convention Centre) can be reached in 4.5 km and Cape Town International Airport within 16 km.

  Vegeu-ne més
 
[x]
Hotels  1 - 10   de  171  Hotels a Ciudad del Cabo-Garden Route
Pàgina  1  de  18
 

Informació sobre Ciudad del Cabo-Garden Route

  Cape Town is one of the most populous cities in South Africa. The natural beauty of its landscape has made it the holiday destination of choice for most South Africans. Cape Town and the whole of the Garden Route provide all of the essential features for an unforgettable holiday: a large selection of hotels, restaurants and coffee shops, handcraft markets, beautiful beaches…these are just some of the attractions of this handsome city. Among the most popular sights and activities in Cape Town are: the Victoria and Alfred Waterfront, a first class shopping and entertainment centre in a comfortable and stunning environment; the Kirstenbosch Botanical Gardens, one of the most beautiful of its type anywhere in the world, with its many different gardens and myriad plant varieties; and Table Mountain, which has eleven different vantage points for looking out over this lovely city, the peninsula and the coast. Cape Town’s beaches are quite varied, with different things to see and do in them, from practicing water sports to having a quiet drink in one of the many beach bars. If your aim for your next holiday is to enjoy nature while having a good time, Cape Town is the place for you.

Punts d’interès

Zones més populars Ciudad del Cabo-Garden Route

Cerca altres destinacions

Si estàs interessat en una zona o una destinació concretes, cerca-les aquí