Hotels a Lisboa

Localitza-ho al mapa
Hotels a Lisboa

LisboaDes de  36€

Hotels recomanats Lisboa

 • Luna Esperança Centro
  Des de79€Per nit

  Luna Esperança Centrostars

  Setubal, Lisboa , Avenida luisa todi 220 - Mapa
  2,9/5
  Valoració dels clientsde 3 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 217 opinions de viatgersBasat en 217 opinions de viatgers

  Aquest preciós hotel està ubicat a Setubal. Enclavat a poques passes del centre de la ciutat, l'hotel permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Els viatgers trobaran el camp de golf més proper a 15. 0 quilòmetre(s) de l'hotel. La platja més propera es troba a 3. 0 quilòmetre(s) de l'establiment. Luna Esperança Centro té un total de 80 dormitoris disponibles per als seus hostes. Luna Esperança Centro es va edificar el 2001. La propietat inclou connexió a internet per Wi-Fi en els espais públics i els dormitoris. La recepció està oberta tot el dia. Els més petits dormen en bressols per a nadó (a petició). Aquest establiment està adaptat per a persones amb discapacitat i tots els seus dormitoris són accessibles. No s'admeten mascotes a les instal·lacions. Alguns d'aquests serveis de Luna Esperança Centro poden ser de pagament.

  Vegeu-ne més
 • Casual Belle Epoque Lisboa
  Des de70€Per nit

  Casual Belle Epoque Lisboastars

  Lisboa ciudad, Lisboa , Rua da madalena 125 - Mapa
  3,7/5
  Valoració dels clientsde 2 Opinions

  Aquest encantador hotel es troba a Lisboa. Situat a 50 metres del centre de la ciutat, és fàcil anar a peu des de l'hotel a molts llocs d'interès. L'allotjament es troba a prop de les principals zones d'oci. Es pot accedir fàcilment a l'establiment des de les principals parades de transport públic de la ciutat. L'allotjament compta amb 28 dormitoris. Casual Belle Epoque Lisboa es va sotmetre a una reforma el 2019. A més, les instal·lacions disposen de connexió a internet sense fils. L'hotel ofereix recepció 24 hores. Alguns dormitoris disposen de bressols per als nens sota sol·licitud prèvia. Casual Belle Epoque Lisboa disposa de cambres de bany adaptades per a persones de mobilitat reduïda per a més comoditat. Els viatgers no estan obligats a deixar les seves mascotes a casa, ja que podran dur-les a aquesta propietat. Alguns d'aquests serveis de Casual Belle Epoque Lisboa poden ser de pagament.

  Vegeu-ne més
 • Zenit Lisboa
  Des de59€Per nit

  Zenit Lisboastars

  Lisboa ciudad, Lisboa , Av. 5 de outubro 11 - Mapa
  4,3/5
  Valoració dels clientsde 53 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 904 opinions de viatgersBasat en 904 opinions de viatgers

  Aquest preciós hotel està localitzat a Lisboa. Localitzat a 500 metres del centre de la ciutat, l'establiment permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Els visitants trobaran a 125 metres parades de transport públic que els permetran explorar la zona. L'hotel es troba a 5. 0 quilòmetre(s) de la platja més propera. Hi ha un total de 86 habitacions a l'establiment. Aquest establiment va ser construït el 2005. Hi ha Wi-Fi a tot l'hotel. Zenit Lisboa disposa de recepció 24 hores. Hi ha bressols per a nens disponibles sota petició. L'allotjament té espais públics accessibles i hi ha 1 habitacions adaptades per a persones de mobilitat reduïda. Per què no venir a Zenit Lisboa amb el teu amic de quatre potes?Hi ha instal·lacions de pàrquing i garatge. El menjador serveix exquisits plats en una atmosfera elegant. Els clients en viatge de negocis disposen d'instal·lacions per organitzar conferències. Alguns d'aquests serveis de Zenit Lisboa poden ser de pagament.

  Vegeu-ne més
 • America Diamonds
  Des de49€Per nit

  America Diamondsstars

  Lisboa ciudad, Lisboa , Rua tomas ribeiro 47 47 - Mapa
  3,3/5
  Valoració dels clientsde 3 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 1200 opinions de viatgersBasat en 1200 opinions de viatgers

  Aquest encantador hotel està ubicat a Lisboa. Localitzat a 100 metres del centre de la ciutat, l'hotel permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Els clients trobaran a 5 metres parades de transport públic que els permetran explorar la zona. Els clients trobaran l'aeroport a 4. 5 quilòmetre(s). America Diamonds disposa d'un total de 66 habitacions. Hi ha internet per Wi-Fi per a oferir un major benestar i confort. America Diamonds disposa de recepció 24 hores. Algunes habitacions disposen de bressols per als nens sota sol·licitud prèvia. Aquesta residència no admet mascotes. Les instal·lacions d'estacionament estan a disposició dels clients. America Diamonds aplica una política sostenible. L'allotjament disposa d'instal·lacions de negocis. Alguns d'aquests serveis poden suposar un cost addicional.

  Vegeu-ne més
 • Príncipe Real
  Des de104€Per nit

  Príncipe Realstars

  Lisboa ciudad, Lisboa , Rua da alegria 53 - Mapa
  4,2/5
  Valoració dels clientsde 1 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 253 opinions de viatgersBasat en 253 opinions de viatgers

  Aquest encantador hotel és a Lisboa. Situat a 500 metres del centre de la ciutat, és fàcil anar a peu des de l'establiment a molts llocs d'interès. L'allotjament es troba a prop de les principals connexions de transport públic de la ciutat. Príncipe Real disposa d'un total de 18 habitacions. Aquest hotel es va sotmetre a una reforma el 2005. Tots els clients podran estar al dia ja que Príncipe Real disposa de connexió a internet. La recepció està oberta 24 hores. Hi ha bressols per a nens disponibles sota petició. Aquest allotjament no admet mascotes.

  Vegeu-ne més
 • Do Mar
  Des de181€Per nit

  Do Marstars

  Sesimbra, Lisboa , Rua general humberto delgado - Mapa
  3,8/5
  Valoració dels clientsde 14 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 767 opinions de viatgersBasat en 767 opinions de viatgers

  Aquest encantador hotel està situat a Sesimbra. Situada a 50 metres del centre de la ciutat, és fàcil anar a peu des de la propietat a molts llocs d'interès. La propietat compta amb una ubicació davant del mar. Els hostes trobaran l'aeroport a 38. 0 quilòmetre(s). L'establiment es troba a prop del port. Do Mar té un total de 168 dormitoris disponibles per als seus hostes. Aquest establiment va ser completament renovat el 2003. L'establiment inclou connexió a internet per Wi-Fi en els espais públics i les habitacions. A més, l'establiment ofereix servei de recepció durant tot el dia. Hi ha bressols a disposició dels més petits a petició. Aquesta residència no permet l'entrada a mascotes. Hi ha un aparcament. Hi ha un servei de trasllats a l'aeroport perquè els hostes gaudeixin d'una estada sense preocupacions. Do Mar compta amb instal·lacions de negocis per oferir la combinació perfecta entre comoditat i utilitat durant un viatge corporatiu. Do Mar s'enorgulleix de poder oferir un servei de restauració variat que serveix delicioses especialitats. L'oferta d'entreteniment sorprendrà a tots els clients que s'allotgin en aquesta propietat. Do Mar compta amb una àmplia oferta en instal·lacions per a la salut i el benestar, perfecta perquè tots els clients que s'allotgin en aquesta propietat es cuidin mental i físicament. Els hostes podran entrenar i mantenir-se actius durant la seva estada gràcies a les instal·lacions i a les activitats esportives. L'oferta gastronòmica de la propietat compta amb una excel·lent reputació i un servei de primera categoria. Alguns dels serveis ja esmentats poden ser de pagament.

  Vegeu-ne més
 • Neya Lisboa Hotel
  Des de58€Per nit

  Neya Lisboa HotelstarsGreenProgram Icon

  Lisboa ciudad, Lisboa , Rua de dona estefania 71-77 - Mapa
  4,4/5
  Valoració dels clientsde 22 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 1574 opinions de viatgersBasat en 1574 opinions de viatgers

  Aquest encantador hotel està situat a Lisboa. Enclavat a 2. 0 quilòmetre(s) del centre de la ciutat, l'establiment permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Els mitjans de transport públic més propers es troben a una distància de la propietat que es pot recórrer a peu. L'hotel es troba a 6. 0 quilòmetre(s) de la platja més propera. Els visitants trobaran l'aeroport a 6. 0 quilòmetre(s). Hi ha un total de 76 habitacions a disposició dels clients. Així mateix, l'hotel disposa d'internet Wi-Fi gratuït. A més, l'establiment ofereix servei de recepció durant tot el dia. Així mateix, Neya Lisboa Hotel disposa de bressols per als nens sota petició. La propietat té espais públics accessibles i hi ha 1 dormitori adaptat per a persones de mobilitat reduïda. Aquesta residència no permet l'entrada a mascotes. Tots els clients que s'allotgen en aquesta propietat compten amb aparcament i garatge. Els hostes es delectaran amb els plats que ofereix el servei de restauració de l'establiment. L'establiment disposa d'instal·lacions de negocis. Els amants de la gastronomia gaudiran amb l'exquisida oferta culinària disponible, capaç de satisfer el paladar de tots els clients que s'allotgin en aquesta propietat. Les persones que s'allotgin en aquest hotel podran cuidar-se durant la seva estada, ja que compta amb una àmplia gamma d'instal·lacions de salut i benestar. Es poden aplicar taxes addicionals per alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • Browns Boutique Hotel
  Des de80€Per nit

  Browns Boutique Hotelstars

  Lisboa ciudad, Lisboa , Rua da vitória 88 - Mapa
  4,4/5
  Valoració dels clientsde 4 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 675 opinions de viatgersBasat en 675 opinions de viatgers

  Aquest preciós hotel es troba a Lisboa. Es pot accedir fàcilment a les principals zones d'oci des de la propietat. Els visitants trobaran el camp de golf més proper a 6. 0 quilòmetre(s) de l'establiment. Els visitants trobaran a 5 metres parades de transport públic que els permetran explorar la zona. La propietat disposa de 32 agradables dormitoris. Browns Boutique Hotel va ser reformat completament el 2013. Hi ha internet per Wi-Fi per a oferir un major benestar i confort. La recepció està oberta 24 hores. Browns Boutique Hotel ha estat dissenyat segons les necessitats dels més petits, per això compta amb habitacions amb bressols per a nens, disponibles sota sol·licitud prèvia. En aquesta residència, les àrees comunes són accessibles per a les persones de mobilitat reduïda. Browns Boutique Hotel no admet mascotes. El servei de trasllats està disponible per a comoditat dels hostes. La propietat disposa d'instal·lacions útils per a empreses, ideals per a aquells que viatgen per feina. Browns Boutique Hotel s'enorgulleix de poder oferir un servei de restauració variat que serveix delicioses especialitats. La residència pot cobrar l'import d'alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • Corpo Santo Lisbon Historical Hotel
  Des de159€Per nit

  Corpo Santo Lisbon Historical Hotelstars

  Lisboa ciudad, Lisboa , Largo do corpo santo 23-25 - Mapa
  4,8/5
  Valoració dels clientsde 4 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 1055 opinions de viatgersBasat en 1055 opinions de viatgers

  Aquest sofisticat hotel es troba a Lisboa. Els visitants trobaran l'aeroport a 9. 8 quilòmetre(s). Corpo Santo Lisbon Historical Hotel té un total de 75 dormitoris disponibles per als seus hostes. Corpo Santo Lisbon Historical Hotel inclou connexió a internet amb Wi-Fi a tots els espais públics i en les habitacions. Els clients disposaran de recepció 24 hores. Les habitacions de la propietat compten amb tot el necessari per als nens com, per exemple, un bressol. Aquest establiment està adaptat per a persones amb discapacitat i tots els seus dormitoris són accessibles. Aquest allotjament no admet mascotes. Hi ha un aparcament. Corpo Santo Lisbon Historical Hotel pot cobrar l'import d'alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • Excelsior
  Des de63€Per nit

  Excelsiorstars

  Lisboa ciudad, Lisboa , Rua rodrigues sampaio 172 - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 431 opinions de viatgersBasat en 431 opinions de viatgers

  Aquest confortable hotel està situat a Lisboa. El nombre total de dormitoris és 81. Hi ha internet en els espais públics i privats per als que necessiten estar connectats. La recepció està oberta tot el dia. Desafortunadament, no hi ha dormitoris en els quals els clients que s'allotgin en aquest establiment puguin demanar un bressol per als més petits. Aquesta propietat no permet l'entrada a mascotes. L'aparcament pot ser útil per als que arribin en cotxe. L'establiment pot cobrar l'import d'alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 
[x]
Hotels  1 - 10   de  281  Hotels a Lisboa
Pàgina  1  de  29
 

Informació sobre Lisboa

  Lisbon, the capital of Portugal, is the country's largest city. It has a warm, sunny climate, perfect to spend time in the outdoors and discover this city's many attractions. Lisbon is a city with a rich cultural life and its historical neighbourhoods are a must for all visitors. The names of the main districts of the city are Baixa, Alfama, Bairro Alto and Belém. The charm of its streets, its alleys and its architecture makes any walk through Lisbon memorable. In these neighbourhoods you can find a number of monuments and places such as the D. Maria II National Theatre, the Praça do Comércio (or Commerce Square) and the Rossio, in Baixa; the Cathedral and the Castle of Saint George in Alfama; and the striking Hieronymite Monastery and the Belém Tower, in Belém, both UNESCO World Heritage. The Bairro Alto, Lisbon's central area, is a shopping and entertainment district that comes alive at night. Lisbon is a city that, with its history and its vibrant cultural and nightlife, will thrill your senses. Come and discover it!

Punts d’interès

Zones més populars Lisboa

Cerca altres destinacions

Si estàs interessat en una zona o una destinació concretes, cerca-les aquí

Últimes valoracions