Hotels a ciutats europees amb Hotelopia

Hotels a ciutats europees amb Hotelopia

Hotels a Roma

Nuestra selección de hoteles en oferta en ciudades de Europa te permitirá disfrutar de ciudades tan atractivas como París, Roma, Berlín o Londres.  Tenemos ofertas para todos, solo tienes que elegir.¡No dejes escapar esta oportunidad!

 • Hotel Colony

  Per estancies del 16/12/2019 al 19/12/2019

  Des de 23,78€per nit

  Hotel Colony  3EST

  Parioli, Roma, Via monterosi - 18Mapa
  4,0/5
  Valoració dels clientsde 1 Opinions

  Aquest confortable hotel es troba a Parioli. Situada a 5. 0 quilòmetre(s) del centre de la ciutat, és fàcil anar a peu des de la propietat a molts llocs d'interès. Els visitants trobaran les principals zones d'oci a 3. 0 quilòmetre(s). Els clients trobaran l'aeroport a 33. 0 quilòmetre(s). L'allotjament té un total de 72 habitacions. Hi ha internet per cable i sense fils. La recepció està oberta 24 hores. Hi ha bressols a disposició dels més petits a petició. Les instal·lacions compten amb espais públics accessibles. No s'admeten mascotes a les instal·lacions. Hotel Colony disposa de pàrquing i garatge. Els clients en viatge de negocis podran celebrar les seves reunions en aquesta propietat, ideal per a viatgers corporatius. Els hostes es delectaran amb els plats que ofereix el servei de restauració de l'establiment. Alguns d'aquests serveis poden suposar un cost addicional.

  Descompte de llarga estadaDescompte de llarga estada
 • Consul Hotel

  Per estancies del 05/12/2019 al 08/12/2019

  Des de 25,10€per nit
  5,0/5
  Valoració dels clientsde 1 Opinions

  Aquest preciós hotel està situat a Via Aurelia - Pineta Sacchetti. Enclavat a 4. 0 quilòmetre(s) del centre de la ciutat, l'allotjament permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Consul Hotel té un total de 59 habitacions disponibles per als seus hostes. Aquest hotel es va renovar per complet el 2012. Les persones que estan de viatge de negocis podran utilitzar la connexió a internet a tot l'establiment. Els viatgers disposaran de recepció 24 hores. Desafortunadament, no hi ha dormitoris en els quals les persones que s'allotgin en aquest establiment puguin demanar un bressol per als més petits. En aquest hotel, les àrees comunes són accessibles per a les persones de mobilitat reduïda. Consul Hotel no permet l'entrada a mascotes. Així mateix, les instal·lacions compten amb aparcament perquè els hostes gaudeixin d'una estada més còmoda.

  Descompte de llarga estadaDescompte de llarga estada
 • Philia

  Per estancies del 08/12/2019 al 11/12/2019

  Des de 26,97€per nit

  Philia  3EST

  Termini estació, Roma, Via palestro - 88Mapa
  2,8/5
  Valoració dels clientsde 1 Opinions

  Ubicat a Termini Railway Station, aquest preciós hotel és perfecte per al públic gai. El nombre total de dormitoris és 23. Encara que aquesta propietat es va construir el 1880, va ser renovada el 2010. A més dels serveis i comoditats disponibles, els viatgers podran gaudir de connexió a internet per cable i sense fils a les instal·lacions. Els visitants podran contractar amb la recepció en qualsevol moment del dia. Philia ofereix una habitació especialment dissenyada per a famílies que inclou un bressol. Els viatgers no patiran cap molèstia durant la seva estada ja que aquest no admet mascotes. Alguns dels serveis ja esmentats poden ser de pagament.

 • Scheppers

  Per estancies del 05/12/2019 al 08/12/2019

  Des de 30,36€per nit

  Scheppers  3EST

  Via Aurelia - Pineta Sacchetti, Roma, Via bogliasco - 36Mapa
  2,7/5
  Valoració dels clientsde 6 Opinions

  Aquest confortable hotel està localitzat a Via Aurelia - Pineta Sacchetti. Situat a 7. 0 quilòmetre(s) del centre de la ciutat, és fàcil anar a peu des de l'allotjament a molts llocs d'interès. Els viatgers trobaran el camp de golf més proper a 13. 0 quilòmetre(s) de l'allotjament. Els clients poden accedir fàcilment als mitjans de transport públic. Els viatgers trobaran l'aeroport a 7. 0 quilòmetre(s). Aquesta residència té 43 dormitoris en total. Aquesta residència va ser construïda el 2005. A més dels serveis i comoditats disponibles, tots els clients que s'allotgin en aquesta propietat podran gaudir de connexió a internet per cable i sense fils. Els visitants són benvinguts en un vestíbul amb servei de recepció 24 hores. Scheppers no ofereix bressols sota petició prèvia. No es permet l'entrada a mascotes a les instal·lacions. Tots els clients que s'allotgin en aquesta propietat podran utilitzar el pàrquing. Alguns d'aquests serveis de Scheppers poden ser de pagament.

  Tarifa No reemborsable. No accepta modificacionsTarifa No reemborsable. No accepta modificacions
 • Osimar

  Per estancies del 16/12/2019 al 19/12/2019

  Des de 30,87€per nit

  Osimar  3EST

  Piazza Bologna, Roma, Via felice grossi gondi - 87Mapa
  3,8/5
  Valoració dels clientsde 6 Opinions

  Aquest preciós hotel està ubicat a Piazza Bologna. Els viatgers trobaran nombroses parades de transport públic a una distància que es pot recórrer a peu. Els clients trobaran l'aeroport a 14. 5 quilòmetre(s). Les 24 acollidores habitacions són el lloc perfecte on relaxar-se al final del dia. Tots els clients podran estar al dia ja que Osimar disposa de connexió a internet. Aquest hotel ofereix servei de recepció 24 hores per satisfer les necessitats dels clients en qualsevol moment del dia o de la nit. Alguns tipus d'habitacions poden disposar de bressol per als més petits. Aquesta propietat només admet mascotes petites. En Osimar, els viatgers que arriben en cotxe tenen places de pàrquing a la seva disposició. Es poden aplicar taxes addicionals per alguns d'aquests serveis.

  Tarifa No reemborsable. No accepta modificacionsTarifa No reemborsable. No accepta modificacionsÖzel indirimÖzel indirim
 • Hotel Kriss

  Per estancies del 09/12/2019 al 12/12/2019

  Des de 32,09€per nit

  Hotel Kriss  3EST

  Termini estació, Roma, Via treviso - 37Mapa
  3,3/5
  Valoració dels clientsde 2 Opinions

  Aquest encantador hotel està ubicat a Termini Railway Station. Aquest és un bon lloc en el qual allotjar-se, amb un total de 14 habitacions. Hi ha Wi-Fi a tot l'hotel. Hotel Kriss ofereix servei de recepció 24 hores per satisfer les necessitats dels hostes en qualsevol moment del dia o de la nit. Així mateix, Hotel Kriss disposa de bressols per als nens sota petició. Els visitants no patiran cap molèstia durant la seva estada ja que aquest establiment no admet mascotes.

 • Laura

  Per estancies del 09/12/2019 al 12/12/2019

  Des de 32,61€per nit

  Laura  3EST

  Piazza Bologna, Roma, Viale xxi aprile - 109Mapa
  1,0/5
  Valoració dels clientsde 1 Opinions

  Aquest preciós hotel es troba a Piazza Bologna. Localitzada a 2. 0 quilòmetre(s) del centre de la ciutat, la propietat permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Els viatgers trobaran a 5 metres parades de transport públic que els permetran explorar la zona. Els hostes trobaran l'aeroport a 3. 5 quilòmetre(s). L'establiment compta amb 35 dormitoris. Laura inclou connexió a internet amb Wi-Fi a tots els espais públics i en les habitacions. Tots els clients que s'allotgen en aquesta propietat disposen de recepció 24 hores. Hi ha bressols per a nens disponibles sota petició. Aquest hotel no permet l'entrada a mascotes.

  Tarifa No reemborsable. No accepta modificacionsTarifa No reemborsable. No accepta modificacionsÖzel indirimÖzel indirim
 • Athena

  Per estancies del 05/12/2019 al 08/12/2019

  Des de 33,75€per nit

  Athena  3EST

  Piazza Bologna, Roma, Via ercole pasquali - 3Mapa
  3,4/5
  Valoració dels clientsde 5 Opinions

  Aquest preciós hotel està localitzat a Piazza Bologna. Situat a 2. 0 quilòmetre(s) del centre de la ciutat, és fàcil anar a peu des de l'hotel a molts llocs d'interès. Hi ha un total de 35 dormitoris en Athena. Hi ha internet per cable i sense fils. Aquest establiment ofereix recepció 24 hores per a la comoditat dels hostes. Athena disposa de dormitoris amb bressols a petició, ideals per a les famílies que viatgen amb nens. En aquest allotjament s'admeten mascotes. Els visitants que viatgin en cotxe podran estacionar el seu vehicle a les zones d'aparcament de l'establiment. Tots els clients que s'allotgin en aquesta propietat comptaran amb un servei de trasllats a l'aeroport. Athena pot cobrar l'import d'alguns d'aquests serveis.

 • Principe di Piemonte

  Per estancies del 08/12/2019 al 11/12/2019

  Des de 36,00€per nit

  Principe di Piemonte  3EST

  Termini estació, Roma, Via giovanni giolitti - 449Mapa
  4,1/5
  Valoració dels clientsde 26 Opinions

  Aquest encantador hotel està localitzat a Termini Railway Station. Localitzat a 1. 5 quilòmetre(s) del centre de la ciutat, l'allotjament permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Es pot accedir fàcilment a l'establiment des de les principals parades de transport públic de la ciutat. Els viatgers trobaran l'aeroport a 1. 7 quilòmetre(s). L'establiment compta amb 23 acollidores habitacions. Aquest establiment va ser renovat per darrera vegada el 2006. Hi ha internet per Wi-Fi als espais públics. Principe di Piemonte ofereix servei de recepció 24 hores per satisfer les necessitats dels hostes en qualsevol moment del dia o de la nit. Desafortunadament, no hi ha habitacions en què els clients que s'allotgin en aquest establiment puguin demanar un bressol per als més petits. Aquest allotjament no permet l'entrada a mascotes. Alguns d'aquests serveis de Principe di Piemonte poden ser de pagament.

  Özel indirimÖzel indirim
 • Turner

  Per estancies del 08/12/2019 al 11/12/2019

  Des de 36,20€per nit

  Turner  4EST

  Piazza Fiume - Porta Pia, Roma, Via nomentana (porta pia) - 29Mapa
  3,6/5
  Valoració dels clientsde 7 Opinions

  Aquest encantador hotel es troba a Piazza Fiume - Porta Pia. Els hostes trobaran a 1. 0 quilòmetre(s) parades de transport públic que els permetran explorar la zona. Els hostes trobaran l'aeroport a 14. 3 quilòmetre(s). Els 43 acollidors dormitoris són el lloc perfecte on relaxar-se al final del dia. Turner es va sotmetre a una reforma el 2006. Tots els clients que s'allotgin en aquesta propietat podran estar al dia gràcies a l'accés a internet i Wi-Fi dels espais públics, aquest últim també disponible a les habitacions. La recepció està oberta 24 hores. Alguns tipus d'habitacions poden disposar de bressol per als més petits. Turner compta amb habitacions accessibles ja que vetlla per les necessitats especials dels seus visitants. Aquesta residència permet l'entrada de mascotes. Els visitants disposaran d'un servei de trasllats a l'aeroport. Les instal·lacions de negocis de la propietat són aptes per a tot tipus d'esdeveniments, seminaris, reunions o conferències corporatives. Alguns d'aquests serveis de Turner poden ser de pagament.

  Descompte de llarga estadaDescompte de llarga estada
 • Priscilla

  Per estancies del 16/12/2019 al 19/12/2019

  Des de 37,77€per nit

  Priscilla  3EST

  Via Veneto, Roma, Via calabria - 17-19Mapa
  3,7/5
  Valoració dels clientsde 17 Opinions

  Especialment pensat per a la comunitat gai, aquest confortable hotel és a Via Veneto. Situat a 200 metres del centre de la ciutat, és fàcil anar a peu des de l'hotel a molts llocs d'interès. Els clients trobaran a 1. 1 quilòmetre(s) parades de transport públic que els permetran explorar la zona. Hi ha un total de 47 dormitoris a l'establiment. Aquest allotjament va ser completament renovat el 2011. Hi ha internet per cable i sense fils. Priscilla posa a disposició dels seus hostes un servei de recepció 24 hores. Hi ha bressols a disposició dels més petits a petició. Aquest allotjament és accessible. Hi ha -1 habitacions adaptades per a persones amb discapacitat disponibles a l'establiment. Les mascotes fins a 5 kg són benvingudes en aquest establiment. Priscilla disposa de pàrquing i garatge. Priscilla ofereix un servei de trasllats a l'aeroport. Aquest allotjament compta amb una gran varietat d'opcions gastronòmiques perquè els seus viatgers gaudeixin de tots els aspectes de la seva visita. L'oferta gastronòmica de l'establiment captivarà als visitants amb la seva refinada cuina i el seu exclusiu ambient. Alguns d'aquests serveis de Priscilla poden ser de pagament.

 • B&B Hotel Roma Tuscolana San Giovanni

  Per estancies del 18/12/2019 al 21/12/2019

  Des de 38,00€per nit
  4,4/5
  Valoració dels clientsde 6 Opinions

  Aquest preciós hotel està ubicat a San Giovanni. Situat a 4. 0 quilòmetre(s) del centre de la ciutat, és fàcil anar a peu des de l'hotel a molts llocs d'interès. Els clients trobaran nombroses parades de transport públic a una distància que es pot recórrer a peu. Els hostes trobaran l'aeroport a 35. 0 quilòmetre(s). L'establiment es troba a 90 metres del port. La propietat disposa de 120 agradables dormitoris. Aquest allotjament va ser reformat íntegrament el 2011, fruit del compromís constant que manté amb la qualitat. A més dels serveis i comoditats disponibles, totes les persones que s'allotgin en aquest establiment podran gaudir de connexió a internet per cable i sense fils en els espais públics. B&B Hotel Roma Tuscolana San Giovanni posa a disposició dels seus hostes un servei de recepció 24 hores. Algunes habitacions disposen de bressols per als nens sota sol·licitud prèvia. L'establiment té espais públics accessibles i hi ha 7 habitació adaptada per a persones de mobilitat reduïda. B&B Hotel Roma Tuscolana San Giovanni admet mascotes grans i petites. Els clients compten amb aparcament i garatge. Els clients podran utilitzar el servei de trasllats a l'aeroport. Els clients es delectaran amb els plats que ofereix el servei de restauració de l'establiment. Les instal·lacions de negocis de la propietat són aptes per a tot tipus d'esdeveniments, seminaris, reunions o conferències corporatives. Els hostes tindran l'oportunitat de gaudir de la fabulosa cuina que ofereix el servei de restauració de l'establiment. Alguns dels serveis ja esmentats poden ser de pagament.

  Tarifa No reemborsable. No accepta modificacionsTarifa No reemborsable. No accepta modificacions
 • Center 3

  Per estancies del 08/12/2019 al 11/12/2019

  Des de 38,03€per nit

  Center 3  3EST

  Termini estació, Roma, Via achille grandi - 7Mapa
   

  Aquest preciós hotel és a Termini Railway Station. Els 29 acollidors dormitoris són el lloc perfecte on relaxar-se al final del dia. Center 3 disposa tant de connexió per cable com sense fils. La casa no disposa de servei de recepció operatiu les 24 hores. Center 3 compta amb una habitació especialment dissenyada per a famílies, perfecta per a aquelles que viatgen amb nens petits. No s'admeten mascotes a les instal·lacions. Center 3 compta amb un servei de trasllats per garantir la comoditat dels hostes. Es poden aplicar taxes addicionals per alguns d'aquests serveis.

  Tarifa No reemborsable. No accepta modificacionsTarifa No reemborsable. No accepta modificacions
 • SHG Hotel Portamaggiore

  Per estancies del 08/12/2019 al 11/12/2019

  Des de 38,93€per nit

  SHG Hotel Portamaggiore  3EST

  Termini estació, Roma, Piazza di porta maggiore - 25Mapa
  3,8/5
  Valoració dels clientsde 20 Opinions

  Aquest encantador hotel està localitzat a Termini Railway Station. La propietat comprèn 210 còmodes habitacions en total. SHG Hotel Portamaggiore es va edificar el 1950. Hi ha Wi-Fi a tot l'hotel. La residència ofereix recepció 24 hores. No hi ha bressols disponibles en aquest hotel. SHG Hotel Portamaggiore té espais comuns accessibles per a persones de mobilitat reduïda. En SHG Hotel Portamaggiore s'admeten mascotes petites. Tots els clients que s'allotgin en aquesta propietat podran podran fer ús del servei de trasllats a l'aeroport. Els viatgers podran aprofitar les opcions de restauració disponibles en aquest allotjament. SHG Hotel Portamaggiore posseeix instal·lacions per a empreses, ideals per a les persones que viatgen per negocis. SHG Hotel Portamaggiore pot cobrar l'import d'alguns d'aquests serveis.

  Özel indirimÖzel indirim
 • Hotel San Remo

  Per estancies del 08/12/2019 al 11/12/2019

  Des de 39,22€per nit

  Hotel San Remo  3EST

  Termini estació, Roma, Via massimo d'azeglio 36 rome 00184 italy - 36Mapa
  3,6/5
  Valoració dels clientsde 9 Opinions

  Aquest preciós hotel està localitzat a Termini Railway Station. Situat a 500 metres del centre de la ciutat, és fàcil anar a peu des de l'hotel a molts llocs d'interès. Els clients trobaran nombroses parades de transport públic a una distància que es pot recórrer a peu. Les 78 acollidores habitacions són el lloc perfecte on relaxar-se al final del dia. Aquest allotjament va ser renovat el 2008. Hi ha internet per Wi-Fi per a oferir un major benestar i confort. Els clients podran gaudir de les avantatges de comptar amb recepció les 24 hores. Alguns tipus de dormitori poden disposar de bressol per als més petits. L'allotjament té espais públics accessibles i hi ha 4 habitació adaptada per a persones de mobilitat reduïda. En aquest hotel les mascotes es consideren part de la família. Els clients podran tastar de primera mà la variada oferta gastronòmica de l'establiment.

  Tarifa No reemborsable. No accepta modificacionsTarifa No reemborsable. No accepta modificacions

Recerca

 
Habitacions
Habitació 1
Habitació 2
Habitació 3
Habitació 4
Habitació 5