Reserva l'hotel amb PayPal

PayPal permet que les empreses o els consumidors que disposin de correu electrònic enviïn i rebin pagaments a Internet de forma segura, còmoda i rendible. La xarxa de PayPal es basa en la infraestructura financera existent de comptes bancaris i targetes de crèdit per crear una solució global de pagament en temps real.

Paypal

1)  Selecciona el mètode de pagament web

Machanguilla

El procés de reserva a Hotelopia és el mateix de sempre i sense cap tipus de càrrec extra. Durant el procés de reserva, cal seleccionar la casella de pagament web per fer el pagament a través de PayPal. Recordi que disposa també de l'opció de pagament hotel, modalitat en què el pagament es fa a l'establiment hoteler.

2)  Formulari de reserva

Una cop arribis al formulari de reserva, emplena tots els camps degudament i no oblidis marcar l'opció de PayPal a la part inferior, on es mostren els mètodes de pagament, així com acceptar les Condicions Generals i la Política de Privadesa.
Form

3)  Pagament

Paypal Log

Quan arribis al pagament tens dues opcions:

- Fer servir el compte de PayPal si ja estàs prèviament registrat.
- Si no tens compte de PayPal, pots introduir les teves dades i pagar amb targeta de crèdit a través del sistema PayPal. En aquest cas, la transacció es fa a través de PayPal, encara que no disposis de compte, amb la teva targeta de crèdit o dèbit.