Pagament per transferència bancària - Nova forma de pagament

1) Un sistema de pagament segur

 

És una forma còmoda de realitzar pagaments des de gairebé qualsevol part del món, únicament has de tenir un telèfon o accés al teu banc online per poder realitzar la transferència. A més és una facilitat per a les persones que encara senten desconfiança en donar les dades de la targeta de crèdit per Internet.

2) Procés de reserva

El procés de reserva a Hotelopia és el mateix de sempre i sense cap tipus de cost addicional. L'única diferència està en el moment de seleccionar la forma de pagament on hauràs de triar transferència bancària.


Per finalitzar la reserva i fer el pagament per transferència bancària, hauràs de trucar al nostre Call Center al número 902.430.419 i ells et facilitaran, per correu electrònic, la documentació necessària perquè puguis fer el pagament.


Un cop feta la transferència bancària, hauràs d'enviar el justificant de pagament, per correu electrònic i quan l'operació sigui validada per la nostra part, t’enviarem la confirmació definitiva de la reserva.


3) Impressió de bo de serveis

Un cop verificada la transferència bancària t’enviarem la confirmació definitiva de la reserva, al correu electrònic facilitat durant el procés de reserva. És imprescindible presentar el bo a l'arribada a l'establiment d'allotjament.

És imprescindible presentar el bo a l'arribada a l'establiment d'allotjament.

Pots accedir a la reserva en tot moment des de la part superior dreta de la web, introduint el codi de reserva i el correu electrònic utilitzat durant el procés de reserva.Des d'aquesta pàgina pots visualitzar la reserva, o tornar a enviar el bo de serveis.

Per fer modificacions a la reserva, has de contactar amb el nostre Centre d'Atenció al Client.

Preguntes freqüents

Puc accedir a l'opció de pagament per transferència en totes les meves reserves?

No, aquesta modalitat de pagament està disponible només per reserves amb un import total superior a 600 €.

Amb quant temps d'antelació he de fer la meva reserva per poder realitzar el pagament per transferència?

La reserva s'ha de fer amb un mínim de 15 dies d'antelació a la data de l'estada. El pagament per transferència pot trigar fins a 72 hores en validar- se i és per això que recomanem fer la reserva amb antelació per poder tramitar sense problemes.

Puc accedir al pagament per transferència per qualsevol hotel i tarifa?

El pagament per transferència NO estarà disponible en els següents casos:

  • Quan s'hagi triat "Pagament a l'hotel"
  • Quan la reserva incorri en despeses de cancel•lació a partir del tercer dia de la data de la reserva.
  • Quan la tarifa de l'hotel sigui "no reemborsable"

Qui assumeix les despeses de transferència, en cas que s'apliquin?

En el moment de fer el pagament de la reserva, el client haurà d'assumir les despeses de transferència, en cas que n'hi hagi.

En el cas de cancel•lació de la reserva, Hotelopia assumirà les despeses de transferència que pugui haver en el moment de fer la devolució de l'import.