L'empresa

Hotelopia forma part de Hotelbeds, companyia europea líder en viatges que proporciona els seus serveis a més de30 milions de clients en 180 països a través de les seves diferents marques.

L'objectiu d'Hotelopia és ajudar el viatger independent, independentment de si viatja per negocis o per plaer, a trobar i reservar el seu hotel amb la màxima facilitat, seguretat i amb el preu més adequat. Oferim una gran varietat d'hotels i apartaments, des dels més modestos fins als cinc estrelles més luxosos.

Disposem de les destinacions turístiques més populars a diferents racons del món i continuem treballant cada dia per incloure noves destinacions al nostre lloc web. Els nostres clients poden escollir entre més de 94.000 hotels en més de 7.500 destinacions d'Europa, Amèrica del Nord, Amèrica Llatina, Carib i Àsia.

Disposem d'un equip d'atenció al client que ajudarà i guiarà els nostres clients en tot allò que necessitin.

Per què Hotelopia?

Ets en bones mans. Hotelopia forma part de Hotelbeds Group, companyia europea líder en viatges que proporciona els seus serveis a més de 30 milions de clients en 180 països a través de les seves diferents marques. Transaccions online segures. Certificat per Thawte i Worldpay. Què significa això? Significa que podràs fer la reserva i el pagament en un entorn segur. Tota la informació introduïda a la pàgina de reserva es transmet de manera xifrada per garantir una transacció segura. Veuràs que l'adreça del navegador canvia i comença per https.
Millor preu garantit. Sense càrrecs addicionals ni comissions per pagament amb targeta. No t'enduràs cap sorpresa, ja que els nostres preus són transparents. El preu final que mostrem és el que es carregarà a la teva targeta, sense cap tipus de càrrec addicional. Pagament en línia. Una gran quantitat dels hotels que oferim donen la possibilitat de pagar al moment de manera fàcil i segura.

Aquesta pàgina web pertany a HOTELOPIA, SLU, amb domicili social a Palma de Mallorca, Complex Mirall Balear, Camí de Son Fangos 100, Torre A, 5ª planta, CP 07007, agència de viatges majorista/detallista, proveïda de CIF B-57218356 amb llicència BAL-481 M/D, i inscrita en el Registre Mercantil de Mallorca al full PM-44857, tom 2007, foli 148.