Hotels de 4 estrelles a Santorini

Localitza-ho al mapa
Hotels de 4 estrelles a Santorini

Hotels de 4 estrelles a SantoriniDes de  32€

Hotels de 4 estrelles recomanats en Santorini

 • Rocabella Santorini Hotel & Spa
  Des de147€Per nit

  Rocabella Santorini Hotel & Spastars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli caldera - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 1166 opinions de viatgersBasat en 1166 opinions de viatgers

  Aquest preciós hotel és a Imerovigli. Localitzat a 3. 0 quilòmetre(s) del centre de la ciutat, l'allotjament permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Els visitants trobaran a 1. 5 quilòmetre(s) parades de transport públic que els permetran explorar la zona. L'allotjament es troba a 4. 1 quilòmetre(s) de la platja més propera. El nombre total d'habitacions és 42. Aquest establiment va ser renovat el 2013. Tots els clients podran mantenir-se al dia ja que hi ha connexió a internet a qualsevol punt de les instal·lacions. Els hostes sempre seran benvinguts ja que aquesta propietat disposa de recepció 24 hores. Desafortunadament, no hi ha habitacions en què les persones que s'allotgin en aquest establiment puguin demanar un bressol per als més petits. Aquest establiment no permet l'entrada a mascotes. Rocabella Santorini Hotel & Spa és la millor opció per a aquells que busquen pau i tranquil·litat, ja que té moltes alternatives en el camp de la salut i el benestar. Es poden aplicar taxes addicionals per alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • Fanari Villas
  Des de4.500€Per nit

  Fanari Villasstars

  Oia, Santorini , Oia n/a - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 357 opinions de viatgersBasat en 357 opinions de viatgers

  Aquest encantador hotel està ubicat a Oia. Situat a 150 metres del centre de la ciutat, és fàcil anar a peu des de l'hotel a molts llocs d'interès. L'hotel es troba a 1000 metres de la platja més propera. Hi ha un total de 16 habitacions a Fanari Villas. Aquesta propietat es va renovar per complet el 2010. Tots els clients podran mantenir-se al dia ja que hi ha connexió a internet a qualsevol punt de les instal·lacions. Fanari Villas ofereix servei de recepció 24 hores per satisfer les necessitats dels hostes en qualsevol moment del dia o de la nit. Alguns tipus de dormitori poden disposar de bressol per als més petits. No es permet l'entrada a mascotes a les instal·lacions. En Fanari Villas, els viatgers que arriben en cotxe tenen places de pàrquing a la seva disposició. Els clients que s'allotgin a Fanari Villas podran utilitzar el servei de trasllats disponible. Fanari Villas s'enorgulleix de poder oferir un servei de restauració variat que serveix delicioses especialitats. Totes les persones que s'allotgin en aquest establiment podran trobar l'equilibri entre cos i ànima a les seves instal·lacions de salut i benestar. Fanari Villas disposa dels serveis i instal·lacions necessaris per garantir l'èxit de tots els esdeveniments empresarials. Alguns d'aquests serveis poden estar subjectes a càrrecs addicionals.

  Vegeu-ne més
 • Asteras villas
  Des de147€Per nit

  Asteras villasstars

  Fira, Santorini , Fira - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 278 opinions de viatgersBasat en 278 opinions de viatgers

  Aquest preciós apartament està ubicat a Fira. Enclavat a 100 metres del centre de la ciutat, l'allotjament permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Els mitjans de transport públic més propers es troben a una distància de l'apartament que es pot recórrer a peu. L'allotjament es troba a 6. 0 quilòmetre(s) de la platja més propera. Aquest allotjament és perfecte per a una estada tranquil·la, ja que només té 5 habitacions. Asteras villas va ser reformat completament el 2011. A més, les instal·lacions disposen de connexió a internet sense fils. Asteras villas no disposa de servei de recepció operatiu les 24 hores. Aquesta residència no disposa de bressols sota comanda. Aquest allotjament no permet l'entrada a mascotes. Els clients de l'establiment podran aprofitar els seus múltiples serveis de salut i benestar. Alguns d'aquests serveis poden suposar un cost addicional.

  Vegeu-ne més
 • Alta Vista Suites
  Des de129€Per nit

  Alta Vista Suitesstars

  Fira, Santorini , Firostefani, thira - Mapa
  5,0/5
  Valoració dels clientsde 1 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 158 opinions de viatgersBasat en 158 opinions de viatgers

  Aquest confortable hotel està localitzat a Fira. Enclavada a 2. 0 quilòmetre(s) del centre de la ciutat, la propietat permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Els visitants trobaran a 100 metres parades de transport públic que els permetran explorar la zona. La platja més propera es troba a 7. 0 quilòmetre(s) de l'hotel. Aquest hotel és perfecte per a una estada tranquil·la, ja que només té 3 habitacions. Aquest hotel va ser completament renovat el 2013. La residència inclou connexió a internet per Wi-Fi en els espais públics i les habitacions. La recepció no està oberta dia i nit. Aquesta residència té una habitació especialment dissenyada per a famílies que inclou un bressol per als nens. Aquest hotel no accepta mascotes. Els clients que s'allotgin en aquest allotjament podran beneficiar-se del servei de transport disponible. Aquesta residència satisfarà sens dubte a tots els seus clients ja que ofereix diferents tipus de restauració. Alguns d'aquests serveis poden suposar un cost addicional.

  Vegeu-ne més
 • Solaris
  Des de63€Per nit

  Solarisstars

  Fira, Santorini , Fira - Mapa
  4,3/5
  Valoració dels clientsde 2 Opinions

  Aquest preciós apartament es troba a Fira. Localitzat a 250 metres del centre de la ciutat, l'apartament permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Els mitjans de transport públic més propers es troben a una distància de la propietat que es pot recórrer a peu. L'establiment compta amb 18 acollidores habitacions. Aquesta residència es va edificar el 1999. Solaris és perfecte per a una estada productiva ja que disposa d'accés a internet a tot l'establiment. Els visitants disposaran de recepció 24 hores. Alguns tipus de dormitori poden disposar de bressol per als més petits. Solaris no permet l'entrada a mascotes. Els clients podran gaudir de l'oferta d'entreteniment de l'establiment. Alguns d'aquests serveis poden estar subjectes a càrrecs addicionals.

  Vegeu-ne més
 • Amerisa Suites
  Des de45€Per nit

  Amerisa Suitesstars

  Fira, Santorini , Main street - Mapa
  3,9/5
  Valoració dels clientsde 2 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 143 opinions de viatgersBasat en 143 opinions de viatgers

  Aquest preciós apartament està situat a Fira. Localitzat a 500 metres del centre de la ciutat, l'apartament permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. L'apartament es troba a 4. 0 quilòmetre(s) de la platja més propera. Aquest és un bon lloc en el qual allotjar-se, amb un total de 14 habitacions. La construcció d'aquest allotjament es remunta a 2007. Les persones que estan de viatge de negocis podran utilitzar la connexió a internet a tot l'establiment. Els hostes disposaran de recepció 24 hores. Hi ha bressols per a nens disponibles sota petició. Aquest allotjament no permet l'entrada a mascotes. Els visitants podran estacionar a l'aparcament. Els clients que s'allotgin en aquest allotjament podran beneficiar-se del servei de transport disponible. Alguns d'aquests serveis de Amerisa Suites poden ser de pagament.

  Vegeu-ne més
 • Alexander Villas
  Des de135€Per nit

  Alexander Villasstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 578 opinions de viatgersBasat en 578 opinions de viatgers

  Aquest encantador hotel està situat a Imerovigli. Els viatgers trobaran a 2. 0 quilòmetre(s) parades de transport públic que els permetran explorar la zona. Els clients gaudiran d'una estada tranquil·la i calmada en Alexander Villas ja que compta amb un total de 7 dormitoris. Aquesta propietat va ser remodelada el 2009. A més dels serveis i comoditats disponibles, els viatgers podran gaudir de connexió a internet per cable i sense fils a les instal·lacions. Lamentablement, la recepció no està oberta les 24 hores. No hi ha bressols disponibles en aquest establiment. Alexander Villas no permet l'entrada a mascotes. Alguns dels serveis ja esmentats poden ser de pagament.

  Vegeu-ne més
 • Heliotopos
  Des de157€Per nit

  Heliotoposstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli 0 - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 515 opinions de viatgersBasat en 515 opinions de viatgers

  Aquest confortable hotel que està localitzat a Imerovigli és una magnífica opció per a gais. Els clients gaudiran d'una estada tranquil·la i calmada en Heliotopos ja que compta amb un total de 10 habitacions. Aquesta residència va ser renovada el 2007. Els hostes podran estar al dia gràcies a l'accés a internet i Wi-Fi dels espais públics, aquest últim també disponible a les habitacions. La recepció no està oberta dia i nit. Alguns dormitoris disposen de bressols per als nens sota sol·licitud prèvia. Aquesta propietat no accepta mascotes. Heliotopos té places de pàrquing perquè els hostes gaudeixin d'una estada sense preocupacions. Heliotopos compta amb un servei de trasllats per garantir la comoditat dels hostes. Els clients gaudiran amb els àpats que serveix l'hotel. Els que viatgin per treball valoraran la utilitat de les instal·lacions per a negocis de l'establiment, ideals per a un productiu dia de treball. Els hostes s'ho passaran com mai ja que podran utilitzar les instal·lacions esportives i participar en les activitats d'oci de la residència. Heliotopos pot cobrar l'import d'alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • Bella Santorini
  Des de4.500€Per nit

  Bella Santorinistars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perivolos - Mapa
  2,7/5
  Valoració dels clientsde 1 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 394 opinions de viatgersBasat en 394 opinions de viatgers

  Aquest preciós apartament està localitzat a Perissa-Perivolos. Situat a 8. 0 quilòmetre(s) del centre de la ciutat, és fàcil anar a peu des de l'allotjament a molts llocs d'interès. L'apartament es troba a 300 metres de la platja més propera. La residència comprèn 22 còmodes dormitoris en total. Aquest allotjament va ser construït el 2007. Hi ha internet en els espais públics i privats per als que necessiten estar connectats. La recepció no està oberta dia i nit. Bella Santorini ofereix una habitació especialment dissenyada per a famílies que inclou un bressol. No es permet l'entrada a mascotes a les instal·lacions. Bella Santorini té places de pàrquing perquè els hostes gaudeixin d'una estada sense preocupacions. Els viatgers comptaran amb un servei de trasllats a l'aeroport. Els visitants podran gaudir de les delicioses opcions de restauració ofertes en el seu agradable entorn. Alguns dels serveis ja esmentats poden ser de pagament.

  Vegeu-ne més
 • On The Cliff
  Des de105€Per nit

  On The Cliffstars

  Fira, Santorini , Fira 1 - Mapa
   

  Aquest preciós apartament és a Fira. Situat a 50 metres del centre de la ciutat, és fàcil anar a peu des de l'apartament a molts llocs d'interès. Es pot accedir fàcilment a les principals zones d'oci des de l'allotjament. Els visitants poden accedir fàcilment als mitjans de transport públic. Els visitants trobaran l'aeroport a 4. 1 quilòmetre(s). L'establiment es troba a 5. 0 quilòmetre(s) del port. Aquest és un bon lloc en el qual allotjar-se, amb un total de 8 dormitoris. Aquesta propietat va ser reformada íntegrament el 2017, fruit del compromís constant que manté amb la qualitat. Tots els clients podran mantenir-se al dia ja que hi ha connexió a internet a qualsevol punt de les instal·lacions. La recepció no està oberta dia i nit. Aquesta residència no disposa de bressols sota comanda. Els clients no han de deixar lluny a les seves mascotes durant la seva estada a On The Cliff. Tots els clients que s'allotgin en aquesta propietat i viatgin en cotxe podran estacionar el seu vehicle a les zones d'aparcament. La propietat disposa d'instal·lacions útils per a empreses, ideals per a aquells que viatgen per feina. Alguns d'aquests serveis poden suposar un cost addicional.

  Vegeu-ne més
 
[x]
Hotels  1 - 10   de  16  Hotels a Santorini
Pàgina  1  de  2
 

Cerca altres destinacions

Si estàs interessat en una zona o una destinació concretes, cerca-les aquí