Hotels a Vlychada

Localitza-ho al mapa
 • Notos Therme & Spa
  Des de141€Per nit

  Notos Therme & Spastars

  Vlychada, Santorini , Vlychada beach - Mapa
  2,8/5
  Valoració dels clientsde 1 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 198 opinions de viatgersBasat en 198 opinions de viatgers

  Aquest preciós hotel que està localitzat a Vlychada és una magnífica opció per a gais. L'hotel es troba en un radi de 3. 0 quilòmetre(s) des de les principals zones d'oci. L'hotel es troba a prop de les principals connexions de transport públic de la ciutat. L'establiment es troba a 50 metres de la platja més propera. Els viatgers trobaran l'aeroport a 14. 0 quilòmetre(s). L'hotel es troba a 12. 0 quilòmetre(s) del port. L'allotjament disposa de 32 agradables dormitoris. Aquest allotjament es va renovar completament el 2015. Així mateix, l'allotjament disposa d'internet Wi-Fi gratuït. Aquesta residència ofereix recepció 24 hores per a la comoditat dels hostes. Notos Therme & Spa proporciona bressols per a nens petits a petició. Notos Therme & Spa no admet mascotes. Així mateix, les instal·lacions compten amb aparcament perquè els hostes gaudeixin d'una estada més còmoda. Notos Therme & Spa ofereix un servei de trasllats a l'aeroport. Les persones que s'allotgin en aquest establiment podran relaxar-se per complet en les instal·lacions de salut i benestar. Els viatgers podran gaudir d'un deliciós àpat al menjador de l'establiment. Els amants de l'esport podran aprofitar les activitats d'oci que ofereix aquest allotjament. Alguns dels serveis ja esmentats poden ser de pagament.

  Vegeu-ne més
 • Villa Michalis
  Des de134€Per nit

  Villa Michalisstars

  Vlychada, Santorini , Vlychada s/n - Mapa
  4,8/5
  Valoració dels clientsde 2 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 248 opinions de viatgersBasat en 248 opinions de viatgers

  Aquest encantador hotel és ideal per a famílies i està situat a Vlychada. Els hostes trobaran a 15 metres parades de transport públic que els permetran explorar la zona. La platja més propera es troba a 100 metres de la propietat. Els hostes trobaran l'aeroport a 12. 0 quilòmetre(s). L'hotel es troba a 100 metres del port. Aquest allotjament és perfecte per a una estada tranquil·la, ja que només té 12 habitacions. Aquest hotel va ser renovat el 2013. L'hotel inclou connexió a internet per Wi-Fi en els espais públics i les habitacions. Villa Michalis no ofereix servei de recepció 24 hores. Així mateix, Villa Michalis disposa de bressols per als nens sota petició. Els espais comuns d'Villa Michalis són accessibles. Els visitants no patiran cap molèstia durant la seva estada ja que aquest establiment no admet mascotes. Així mateix, les instal·lacions compten amb aparcament perquè els hostes gaudeixin d'una estada més còmoda. Villa Michalis ofereix un servei de trasllats a l'aeroport. Tots els clients que s'allotgin en aquesta propietat podran gaudir de les delicioses opcions de restauració ofertes en el seu agradable entorn. Els visitants es delectaran amb els saborosos àpats que se serveix a l'establiment. Els hostes podran gaudir de les activitats esportives de la propietat. Els que viatgin per treball podran utilitzar les sales d'esdeveniments, ideals per acollir seminaris d'empresa o per a ocasions especials. L'allotjament pot cobrar l'import d'alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • Aegean Melody Suites
  Des de143€Per nit

  Aegean Melody Suitesstars

  Vlychada, Santorini , Uknown road - Mapa
   

  Aquesta preciosa casa o vila vacacional es troba a Vlychada. Els hostes gaudiran d'una estada tranquil·la i afable en les instal·lacions, ja que compta amb un total de 3 habitacions. Aegean Melody Suites és perfecte per a una estada productiva ja que disposa d'accés a internet a tot l'establiment. Aquesta residència no disposa de servei de recepció operatiu les 24 hores. Alguns tipus de dormitori poden disposar de bressol per als més petits. Aegean Melody Suites no admet mascotes. Hi ha un aparcament. El servei de trasllats està disponible per a comoditat dels hostes. Aegean Melody Suites pot cobrar l'import d'alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 
[x]
 

Hotels més populars de  Vlychada

Cerca altres destinacions

Si estàs interessat en una zona o una destinació concretes, cerca-les aquí