Hotels a Pyrgos

Localitza-ho al mapa
 • Pyrgos Kastelli Villas
  Des de192€Per nit

  Pyrgos Kastelli Villasstars

  Pyrgos, Santorini , Pyrgos thiras - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 9 opinions de viatgersBasat en 9 opinions de viatgers

  Aquest preciós hotel està localitzat a Pyrgos. Tots els clients que s'allotgin en Pyrgos Kastelli Villas gaudiran d'una estada tranquil·la i calmada ja que compta amb un total de 2 habitacions. Aquesta residència es va edificar el 2017. A més, les instal·lacions disposen de connexió a internet sense fils. No hi ha servei de recepció 24 hores. Totes les habitacions inclouen bressols per a nens petits sota petició. Aquesta residència no accepta mascotes. Les persones que s'allotgin en aquest establiment podran fer ús del servei de trasllats a l'aeroport. Alguns dels serveis ja esmentats poden ser de pagament.

  Vegeu-ne més
 • Santorini North Villas
  Des de374€Per nit

  Santorini North Villasstars

  Pyrgos, Santorini , Pyrgos kallistis - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 31 opinions de viatgersBasat en 31 opinions de viatgers

  Aquest confortable hotel està localitzat a Pyrgos. Aquest hotel és perfecte per a una estada tranquil·la, ja que només té 1 habitacions. Tots els clients podran estar al dia ja que Santorini North Villas disposa de connexió a internet. La recepció no està oberta durant tot el dia. Tots els dormitoris inclouen bressols per a nens petits sota petició. Els espais comuns d'aquest establiment estan adaptats per a persones amb discapacitat. Aquest establiment no accepta mascotes. Hi ha un aparcament. El servei de trasllats està disponible per a comoditat dels hostes. Es poden aplicar taxes addicionals per alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • Art Hotel
  Des de198€Per nit

  Art Hotelstars

  Pyrgos, Santorini , Pirgos kallistis n/a - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 101 opinions de viatgersBasat en 101 opinions de viatgers

  Aquest confortable hotel es troba a Pyrgos. Situat a 500 metres del centre de la ciutat, és fàcil anar a peu des de l'allotjament a molts llocs d'interès. Els clients gaudiran de la proximitat de la propietat a les principals zones d'oci. Els viatgers trobaran a 200 metres parades de transport públic que els permetran explorar la zona. L'establiment es troba a 5. 0 quilòmetre(s) de la platja més propera. Aquesta residència és perfecta per a una estada tranquil·la, ja que només té 10 habitacions. Aquesta propietat va ser construïda el 2015. Aquesta residència és perfecta per a una estada productiva, ja que hi ha connexió a internet a tot l'edifici. Els hostes disposaran de recepció 24 hores. Art Hotel no disposa de bressols. Art Hotel no admet mascotes. Els hostes podran gaudir del càtering de la propietat. Art Hotel ofereix una gran varietat d'activitats i opcions d'oci per a aquells als quals els agrada l'esport o simplement passar temps a l'aire lliure. L'establiment pot cobrar l'import d'alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • Zannos Melathron
  Des de325€Per nit

  Zannos Melathronstars

  Pyrgos, Santorini , Pyrgos village - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 255 opinions de viatgersBasat en 255 opinions de viatgers

  Aquest sofisticat hotel està localitzat a Pyrgos. Localitzada a 6. 0 quilòmetre(s) del centre de la ciutat, la propietat permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Zannos Melathron garanteix una estada tranquil·la ja que només compta amb 10 habitacions. Les instal·lacions disposen tant de connexió per cable com sense fils. Zannos Melathron posa a disposició dels seus hostes un servei de recepció 24 hores. Hi ha bressols a disposició dels més petits a petició. Els hostes no patiran cap molèstia durant la seva estada ja que aquesta residència no admet mascotes. El servei de trasllats està disponible per a comoditat dels hostes. Els clients podran tastar les diferents opcions gastronòmiques ofertes a Zannos Melathron. Aquest hotel és perfecte per prendre un descans, lluny de l'estrès i de la tensió de la rutina diària, gràcies als seus serveis de salut i benestar. Les instal·lacions de negocis de la propietat són aptes per a tot tipus d'esdeveniments, seminaris, reunions o conferències corporatives. Els visitants podran gaudir de l'àmplia selecció de saborosos plats que se serveixen en l'allotjament. Tots els clients que s'allotgin en aquesta propietat valoraran molt la seva àmplia oferta d'activitats i instal·lacions d'oci i entreteniment. Alguns d'aquests serveis de Zannos Melathron poden ser de pagament.

  Vegeu-ne més
 • Luna Santorini Suites
  Des de120€Per nit

  Luna Santorini Suitesstars

  Pyrgos, Santorini , Pyrgos kallistis - Mapa
   

  Ubicat a Pyrgos, aquest confortable hotel és perfecte per al públic gai. Enclavat a 6. 0 quilòmetre(s) del centre de la ciutat, l'hotel permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. L'hotel es troba a un petit passeig de les principals zones d'oci. Els clients trobaran a 100 metres parades de transport públic que els permetran explorar la zona. La propietat es troba a 7. 0 quilòmetre(s) de la platja més propera. Els visitants trobaran l'aeroport a 6. 0 quilòmetre(s). L'establiment es troba a 5. 0 quilòmetre(s) del port. Totes les persones que s'allotgin en //TEMPLATE OR VARIABLE HOTEL NAME NOT FOUND// gaudiran d'una estada tranquil·la i calmada ja que compta amb un total de 4 dormitoris. Luna Santorini Suites es va construir el 1800 i es va reformar totalment el 2015. L'establiment inclou connexió a internet per Wi-Fi en els espais públics i els dormitoris. No hi ha servei de recepció 24 hores. Els més petits dormen en bressols per a nadó (a petició). No s'admeten mascotes a les instal·lacions. Els hostes podran accedir a l'aeroport sense complicacions gràcies al servei de trasllats disponible. Les persones que s'allotgin en aquesta residència podran cuidar-se durant la seva estada, ja que compta amb una àmplia gamma d'instal·lacions de salut i benestar. L'establiment disposa d'instal·lacions de negocis.

  Vegeu-ne més
 • Albus Villas Court
  Des de680€Per nit

  Albus Villas Courtstars

  Pyrgos, Santorini , Pyrgos kallistis - Mapa
   

  Aquest preciós hotel està ubicat a Pyrgos. Localitzada a 900 metres del centre de la ciutat, la propietat permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Els viatgers trobaran a 300 metres parades de transport públic que els permetran explorar la zona. L'allotjament es troba a 6. 5 quilòmetre(s) de la platja més propera. Els clients trobaran l'aeroport a 5. 6 quilòmetre(s). La propietat es troba a 4. 6 quilòmetre(s) del port. Aquest és un bon lloc en el qual allotjar-se, amb un total de 5 habitacions. Aquest establiment es va fundar el 2016. Albus Villas Court té connexió Wi-Fi a les seves instal·lacions. Albus Villas Court no disposa de servei de recepció operatiu les 24 hores. Totes les habitacions inclouen bressols per a nens petits sota petició. Aquesta residència no permet l'entrada a mascotes. Els visitants podran utilitzar el pàrquing. La propietat ofereix un pràctic servei de trasllats a l'aeroport. Alguns d'aquests serveis de Albus Villas Court poden ser de pagament.

  Vegeu-ne més
 • Senses Luxury Villa
  Des de450€Per nit

  Senses Luxury Villastars

  Pyrgos, Santorini , Pyrgos santorin - Mapa
   

  Aquesta confortable casa o vila vacacional està localitzada a Pyrgos. Enclavat a 200 metres del centre de la ciutat, l'establiment permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. L'establiment es troba a un petit passeig de les principals zones d'oci. Hi ha parades de transport públic a poca distància a peu. La platja més propera es troba a 4. 0 quilòmetre(s) de l'allotjament. Els clients trobaran l'aeroport a 5. 0 quilòmetre(s). L'allotjament es troba a 3. 0 quilòmetre(s) del port. Aquest allotjament és perfecte per a una estada tranquil·la, ja que només té 1 habitacions. Així mateix, la residència disposa d'internet Wi-Fi gratuït. Senses Luxury Villa no ofereix servei de recepció 24 hores. Hi ha bressols per a nens disponibles sota petició. Aquesta residència no admet mascotes així que aquells als que no els agraden els animals podran gaudir de la seva estada. Senses Luxury Villa té aparcament. La residència ofereix un pràctic servei de trasllats a l'aeroport. Els hostes podran gaudir dels serveis de salut i benestar de què disposa l'establiment. L'allotjament pot cobrar l'import d'alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • White Orchid Villa
  Des de480€Per nit

  White Orchid Villastars

  Pyrgos, Santorini , Pyrgos kallistis - Mapa
   

  Aquesta preciosa casa o vila vacacional és a Pyrgos. Els hostes gaudiran d'una estada tranquil·la i calmada en White Orchid Villa ja que compta amb un total de 1 habitacions. Aquest allotjament es va renovar per complet el 2016. Tots els clients podran mantenir-se al dia ja que hi ha connexió a internet a qualsevol punt de les instal·lacions. La casa no disposa de servei de recepció operatiu les 24 hores. White Orchid Villa ofereix una habitació especialment dissenyada per a famílies que inclou un bressol. White Orchid Villa no admet mascotes. Tots els clients que s'allotgin en aquesta propietat podran utilitzar el pàrquing. White Orchid Villa aplica una política sostenible. Tots els clients que s'allotgin en aquesta propietat podran utilitzar el servei de trasllats a l'aeroport. Els viatgers podran acaronar-se a les instal·lacions de salut i benestar de l'establiment. Els clients s'ho passaran com mai ja que podran utilitzar les instal·lacions esportives i participar en les activitats d'oci de White Orchid Villa. Alguns d'aquests serveis poden suposar un cost addicional.

  Vegeu-ne més
 • KASTRO MANSION
  Des de498€Per nit

  KASTRO MANSIONstars

  Pyrgos, Santorini , St. aghios nikolaos, pyrgos - Mapa
   

  Aquest encantador hotel boutique està localitzat a Pyrgos. Aquest establiment és perfecte per a una estada tranquil·la, ja que només té 4 habitacions. Aquesta residència es va renovar completament el 2017. L'allotjament disposa de connexió Wi-Fi a les seves instal·lacions. Tots els clients que s'allotgin en aquesta propietat podran gaudir de les avantatges de comptar amb recepció les 24 hores. KASTRO MANSION ofereix una habitació especialment dissenyada per a famílies que inclou un bressol. Aquesta propietat no accepta mascotes. KASTRO MANSION té places de pàrquing perquè els hostes gaudeixin d'una estada sense preocupacions. Totes les persones que s'allotgin en aquest establiment podran utilitzar el servei de trasllats a l'aeroport. KASTRO MANSION pot cobrar l'import d'alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • VALSAMO SUITES
  Des de132€Per nit

  VALSAMO SUITESstars

  Pyrgos, Santorini , Uknown road - Mapa
   

  Aquest encantador apartotel està ubicat a Pyrgos. Enclavada a 50 metres del centre de la ciutat, la propietat permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. L'establiment es troba a prop de les principals connexions de transport públic de la ciutat. La platja més propera es troba a 5. 0 quilòmetre(s) de l'apartotel. Els visitants trobaran l'aeroport a 5. 0 quilòmetre(s). L'establiment es troba a 5. 0 quilòmetre(s) del port. Aquest allotjament és perfecte per a una estada tranquil·la, ja que només té 4 habitacions. La construcció d'aquest allotjament es remunta a 2019. Hi ha internet per Wi-Fi per a oferir un major benestar i confort. Aquesta propietat no disposa de servei de recepció operatiu les 24 hores. Els visitants disposaran d'un bressol a la seva habitació si ho sol·liciten. Es permet l'entrada de mascotes a les instal·lacions. L'aparcament pot ser útil per als que arribin en cotxe. La residència ofereix un pràctic servei de trasllats a l'aeroport. Els més actius tindran l'oportunitat de practicar nombrosos esports i activitats en aquesta propietat. VALSAMO SUITES pot cobrar l'import d'alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 
[x]
Hotels  1 - 10   de  12  Hotels a Pyrgos
Pàgina  1  de  2
 

Hotels més populars de  Pyrgos

Cerca altres destinacions

Si estàs interessat en una zona o una destinació concretes, cerca-les aquí