Hotels a Perissa-Perivolos

Localitza-ho al mapa
 • Iliada Hotel
  Des de32€Per nit

  Iliada Hotelstars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perivolos 1 - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 260 opinions de viatgersBasat en 260 opinions de viatgers

  Aquest encantador hotel es troba a Perissa-Perivolos. Enclavat a 800 metres del centre de la ciutat, l'hotel permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Hi ha connexions de transport públic a poca distància a peu. La platja més propera es troba a 100 metres de l'establiment. L'hotel compta amb 25 habitacions. Aquesta propietat va ser completament renovada el 2017. L'establiment inclou connexió a internet per Wi-Fi en els espais públics i els dormitoris. La recepció està oberta 24 hores. Així mateix, Iliada Hotel disposa de bressols per als nens sota petició. Aquest establiment no accepta mascotes. Les persones que s'allotgin en aquest establiment podran fer ús del servei de trasllats a l'aeroport. Iliada Hotel pot cobrar l'import d'alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • Bella Santorini
  Des de4.500€Per nit

  Bella Santorinistars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perivolos - Mapa
  2,7/5
  Valoració dels clientsde 1 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 394 opinions de viatgersBasat en 394 opinions de viatgers

  Aquest preciós apartament està localitzat a Perissa-Perivolos. Situat a 8. 0 quilòmetre(s) del centre de la ciutat, és fàcil anar a peu des de l'allotjament a molts llocs d'interès. L'apartament es troba a 300 metres de la platja més propera. La residència comprèn 22 còmodes dormitoris en total. Aquest allotjament va ser construït el 2007. Hi ha internet en els espais públics i privats per als que necessiten estar connectats. La recepció no està oberta dia i nit. Bella Santorini ofereix una habitació especialment dissenyada per a famílies que inclou un bressol. No es permet l'entrada a mascotes a les instal·lacions. Bella Santorini té places de pàrquing perquè els hostes gaudeixin d'una estada sense preocupacions. Els viatgers comptaran amb un servei de trasllats a l'aeroport. Els visitants podran gaudir de les delicioses opcions de restauració ofertes en el seu agradable entorn. Alguns dels serveis ja esmentats poden ser de pagament.

  Vegeu-ne més
 • Odysseas Hotel
  Des de32€Per nit

  Odysseas Hotelstars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perivolos street sa?t?????, perivolos 847 03 1 - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 65 opinions de viatgersBasat en 65 opinions de viatgers

  Aquest encantador hotel està localitzat a Perissa-Perivolos. Enclavat a 800 metres del centre de la ciutat, l'establiment permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Els clients poden anar caminant fàcilment als mitjans de transport públic. L'allotjament es troba a 100 metres de la platja més propera. El nombre total d'habitacions és 30. La construcció d'aquesta residència es remunta a 2014. Odysseas Hotel inclou connexió a internet amb Wi-Fi a tots els espais públics i en els dormitoris. Totes les persones que s'allotgin en aquest establiment podran contactar amb la recepció en qualsevol moment del dia. Aquesta propietat ofereix algunes habitacions amb bressol a petició, ideal per a les famílies que viatgen amb nens. Odysseas Hotel no permet l'entrada a mascotes. Els clients que s'allotgin en aquest establiment podran beneficiar-se del servei de transport disponible. L'establiment pot cobrar l'import d'alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • Drossos
  Des de62€Per nit

  Drossosstars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perissa beach n/a - Mapa
  4,0/5
  Valoració dels clientsde 4 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 232 opinions de viatgersBasat en 232 opinions de viatgers

  Aquest encantador hotel està localitzat a Perissa-Perivolos. L'hotel es troba a prop de les principals zones d'oci. Els viatgers trobaran a 50 metres parades de transport públic que els permetran explorar la zona. L'hotel es troba a 200 metres de la platja més propera. Els visitants trobaran l'aeroport a 14. 0 quilòmetre(s). La propietat es troba a 11. 0 quilòmetre(s) del port. L'hotel compta amb 26 habitacions. Aquesta residència es va renovar per complet el 2016. Tots els clients podran estar al dia ja que Drossos disposa de connexió a internet. Els clients podran contactar amb la recepció en qualsevol moment del dia. Alguns dormitoris disposen de bressols per als nens sota sol·licitud prèvia. Aquest allotjament no accepta mascotes. Així mateix, les instal·lacions compten amb aparcament perquè els hostes gaudeixin d'una estada més còmoda. Drossos disposa d'una àmplia oferta d'activitats de qualitat per als seus clients.

  Vegeu-ne més
 • Thera Mare Resort and Spa
  Des de51€Per nit

  Thera Mare Resort and Spastars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perivolos 32 - Mapa
  1,5/5
  Valoració dels clientsde 1 Opinions

  Aquest confortable complex turístic és a Perissa-Perivolos. Enclavada a 750 metres del centre de la ciutat, la propietat permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Els mitjans de transport públic més propers es troben a una distància de la propietat que es pot recórrer a peu. La propietat es troba a 400 metres de la platja més propera. Els hostes trobaran l'aeroport a 13. 0 quilòmetre(s). El nombre total d'habitacions és 32. Aquesta propietat es va renovar completament el 2007. Thera Mare Resort and Spa inclou connexió a internet amb Wi-Fi a tots els espais públics i en les habitacions. Els visitants podran gaudir de les avantatges de comptar amb recepció les 24 hores. Hi ha bressols a disposició dels més petits a petició. Thera Mare Resort and Spa no admet mascotes. Els viatgers podran relaxar-se al final del dia gràcies a la variada oferta de salut i benestar d'aquest establiment. Els clients més actius podran gaudir de les instal·lacions i activitats d'oci que proposa aquest allotjament. Thera Mare Resort and Spa disposa d'una àmplia oferta d'activitats de qualitat per als seus clients. Alguns d'aquests serveis de Thera Mare Resort and Spa poden ser de pagament.

  Vegeu-ne més
 
[x]
 

Hotels més populars de  Perissa-Perivolos

Cerca altres destinacions

Si estàs interessat en una zona o una destinació concretes, cerca-les aquí