Hotels a Perissa-Perivolos

Localitza-ho al mapa
 • Amelie Santorini Hotel
  Des de70€Per nit
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 380 opinions de viatgersBasat en 380 opinions de viatgers

  Ubicat a Perissa-Perivolos, aquest encantador hotel és exclusiu per a adults. Hi ha un total de 18 habitacions a Amelie Santorini Hotel. Amelie Santorini Hotel va ser reformat completament el 2014. Amelie Santorini Hotel té connexió Wi-Fi a les seves instal·lacions. Lamentablement, la recepció no està oberta les 24 hores. Amelie Santorini Hotel no ofereix bressols sota petició prèvia. No s'admeten mascotes a les instal·lacions. Els visitants que viatgin en cotxe podran estacionar el seu vehicle a les zones d'aparcament de l'establiment. Els hostes que s'allotgin en aquest establiment podran beneficiar-se del servei de transport disponible. Alguns d'aquests serveis poden suposar un cost addicional.

  Vegeu-ne més
 • Villa Olympia
  Des de91€Per nit

  Villa Olympiastars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perivolos - Mapa
  3,2/5
  Valoració dels clientsde 2 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 330 opinions de viatgersBasat en 330 opinions de viatgers

  Aquest confortable hotel està localitzat a Perissa-Perivolos. L'establiment compta amb 29 acollidors dormitoris. Villa Olympia es va edificar el 1994. Hi ha internet en els espais públics i privats per als que necessiten estar connectats. Aquesta residència no ofereix servei de recepció 24 hores. No hi ha bressols disponibles en aquest hotel. Aquesta propietat no admet mascotes. Les instal·lacions d'estacionament estan a disposició dels clients. Els clients que s'allotgin a Villa Olympia podran utilitzar el servei de trasllats disponible. Es poden aplicar taxes addicionals per alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • Bella Santorini
  Des de97€Per nit

  Bella Santorinistars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perivolos - Mapa
  2,7/5
  Valoració dels clientsde 1 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 394 opinions de viatgersBasat en 394 opinions de viatgers

  Aquest preciós apartament es troba a Perissa-Perivolos. Localitzada a 8. 0 quilòmetre(s) del centre de la ciutat, la propietat permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. L'allotjament es troba a 300 metres de la platja més propera. Bella Santorini té un total de 22 habitacions disponibles per als seus hostes. Aquesta residència es va construir el 2007. Les persones que estan de viatge de negocis podran utilitzar la connexió a internet a tot l'establiment. Aquest establiment no disposa de servei de recepció operatiu les 24 hores. Bella Santorini disposa d'habitacions amb bressols a petició, ideals per a les famílies que viatgen amb nens. Aquest establiment no admet mascotes. Hi ha un aparcament. La propietat ofereix un pràctic servei de trasllats a l'aeroport. Els hostes apreciaran les instal·lacions gastronòmiques de la propietat, on se serveixen diferents tipus de plats i begudes. Alguns d'aquests serveis de Bella Santorini poden ser de pagament.

  Vegeu-ne més
 • Kouros Village
  Des de211€Per nit

  Kouros Villagestars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perissa beach - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 372 opinions de viatgersBasat en 372 opinions de viatgers

  Aquest preciós hotel es troba a Perissa-Perivolos. Es pot accedir fàcilment a les principals zones d'oci des de la propietat. Els visitants poden accedir fàcilment als mitjans de transport públic. La platja més propera es troba a 50 metres de l'hotel. La residència comprèn 35 còmodes habitacions en total. Kouros Village disposa tant de connexió per cable com sense fils. Kouros Village disposa de recepció 24 hores. Kouros Village no ofereix bressols sota petició prèvia. Kouros Village té espais comuns accessibles per a persones de mobilitat reduïda. Aquesta residència no admet mascotes així que aquells als que no els agraden els animals podran gaudir de la seva estada. Els viatgers comptaran amb un servei de trasllats a l'aeroport. Kouros Village ofereix diverses experiències gastronòmiques. Aquesta residència disposa d'una àmplia oferta gastronòmica capaç de satisfer les necessitats de tots els clients. Alguns dels serveis ja esmentats poden ser de pagament.

  Vegeu-ne més
 • Roula Villa
  Des de79€Per nit

  Roula Villastars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perissa perissa, thira - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 300 opinions de viatgersBasat en 300 opinions de viatgers

  Aquest confortable hotel es troba a Perissa-Perivolos. Enclavat a 300 metres del centre de la ciutat, l'establiment permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Es pot accedir fàcilment a les principals zones d'oci des de la propietat. Els clients poden accedir fàcilment als mitjans de transport públic. La platja més propera es troba a 300 metres de la propietat. Els viatgers trobaran l'aeroport a 13. 0 quilòmetre(s). L'establiment es troba a 11. 0 quilòmetre(s) del port. L'establiment té un total de 30 dormitoris. Aquesta propietat és perfecta per a una estada productiva, ja que hi ha connexió a internet a tot l'edifici. No hi ha servei de recepció 24 hores. A més, aquesta propietat, perfecte per a famílies, ofereix bressols per als més petits a petició. Roula Villa accepta mascotes petites. Els hostes que viatgin en cotxe podran estacionar el seu vehicle a les zones d'aparcament de l'establiment. Alguns d'aquests serveis poden suposar un cost addicional.

  Vegeu-ne més
 • Villa Anemomilos Perissa
  Des de57€Per nit

  Villa Anemomilos Perissastars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perissa n/a - Mapa
  2,3/5
  Valoració dels clientsde 1 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 22 opinions de viatgersBasat en 22 opinions de viatgers

  Aquest preciós hotel està localitzat a Perissa-Perivolos. Aquells que desitgin escapar de l'enrenou de la rutina diària, trobaran repòs i tranquil·litat en aquest allotjament. Aquest allotjament va ser renovat el 2018. Les persones que s'allotgin en aquest establiment podran connectar-se al Wi-Fi a tot l'edifici. Villa Anemomilos Perissa no disposa de servei de recepció operatiu les 24 hores. Villa Anemomilos Perissa no disposa de bressols. Aquest establiment no accepta mascotes. Villa Anemomilos Perissa té places de pàrquing perquè els hostes gaudeixin d'una estada sense preocupacions. Villa Anemomilos Perissa compta amb un servei de trasllats per garantir la comoditat dels hostes.

  Vegeu-ne més
 • Perissa Bay
  Des de59€Per nit

  Perissa Baystars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perissa thiras - Mapa
  4,6/5
  Valoració dels clientsde 3 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 300 opinions de viatgersBasat en 300 opinions de viatgers

  Aquest confortable hotel està localitzat a Perissa-Perivolos. Localitzat a 400 metres del centre de la ciutat, l'allotjament permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Els clients trobaran nombroses parades de transport públic a una distància que es pot recórrer a peu. L'allotjament es troba a 20 metres de la platja més propera. La propietat compta amb 23 dormitoris. Perissa Bay es va sotmetre a una reforma el 2011. Les persones que s'allotgin en aquest allotjament podran navegar a internet gràcies al Wi-Fi operatiu en els espais públics. Lamentablement, la recepció no està oberta les 24 hores. Perissa Bay ha estat dissenyat segons les necessitats dels més petits, per això compta amb habitacions amb bressols per a nens, disponibles sota sol·licitud prèvia. Perissa Bay no admet mascotes.

  Vegeu-ne més
 • Lucia Villas
  Des de58€Per nit

  Lucia Villasstars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perissa 15 - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 98 opinions de viatgersBasat en 98 opinions de viatgers

  Aquest encantador apartament està situat a Perissa-Perivolos. Localitzada a 300 metres del centre de la ciutat, la propietat permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. La platja més propera es troba a 350 metres de l'establiment. Lucia Villas garanteix una estada tranquil·la ja que només compta amb 15 habitacions. Aquesta residència es va construir el 1995. A més, hi ha Wi-Fi gratuït als espais comuns de l'establiment. La recepció no està oberta durant tot el dia. Lucia Villas no disposa de bressols. Aquest establiment no admet mascotes. Lucia Villas té places de pàrquing perquè els hostes gaudeixin d'una estada sense preocupacions. Es poden aplicar taxes addicionals per alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • Meltemi Luxury Suites
  Des de188€Per nit

  Meltemi Luxury Suitesstars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perissa, p.o. box 24 (emporio) - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 286 opinions de viatgersBasat en 286 opinions de viatgers

  Aquest encantador hotel està ubicat a Perissa-Perivolos. Aquesta agradable propietat garanteix una estada tranquil·la, ja que només compta amb 10 habitacions. L'allotjament inclou connexió a internet per Wi-Fi en els espais públics i els dormitoris. Meltemi Luxury Suites no disposa de servei de recepció operatiu les 24 hores. Desafortunadament, no hi ha dormitoris en els quals els hostes puguin demanar un bressol per als més petits. Meltemi Luxury Suites no permet l'entrada a mascotes.

  Vegeu-ne més
 • Thera Mare Resort and Spa
  Des de53€Per nit

  Thera Mare Resort and Spastars

  Perissa-Perivolos, Santorini , Perivolos 32 - Mapa
  1,5/5
  Valoració dels clientsde 1 Opinions

  Aquest confortable complex turístic és a Perissa-Perivolos. Enclavada a 750 metres del centre de la ciutat, la propietat permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Els mitjans de transport públic més propers es troben a una distància de la propietat que es pot recórrer a peu. La propietat es troba a 400 metres de la platja més propera. Els hostes trobaran l'aeroport a 13. 0 quilòmetre(s). El nombre total d'habitacions és 32. Aquesta propietat es va renovar completament el 2007. Thera Mare Resort and Spa inclou connexió a internet amb Wi-Fi a tots els espais públics i en les habitacions. Els visitants podran gaudir de les avantatges de comptar amb recepció les 24 hores. Hi ha bressols a disposició dels més petits a petició. Thera Mare Resort and Spa no admet mascotes. Els viatgers podran relaxar-se al final del dia gràcies a la variada oferta de salut i benestar d'aquest establiment. Els clients més actius podran gaudir de les instal·lacions i activitats d'oci que proposa aquest allotjament. Thera Mare Resort and Spa disposa d'una àmplia oferta d'activitats de qualitat per als seus clients. Alguns d'aquests serveis de Thera Mare Resort and Spa poden ser de pagament.

  Vegeu-ne més
 
[x]
Hotels  1 - 10   de  29  Hotels a Perissa-Perivolos
Pàgina  1  de  3
 

Hotels més populars de  Perissa-Perivolos

Cerca altres destinacions

Si estàs interessat en una zona o una destinació concretes, cerca-les aquí