Hotels a Oia

Localitza-ho al mapa
 • Andronis Boutique
  Des de670€Per nit

  Andronis Boutiquestars

  Oia, Santorini , Oia - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 1099 opinions de viatgersBasat en 1099 opinions de viatgers

  Aquest luxós hotel és només per a adults i està situat a Oia. Situada a 100 metres del centre de la ciutat, és fàcil anar a peu des de la propietat a molts llocs d'interès. Els clients trobaran nombroses parades de transport públic a una distància que es pot recórrer a peu. L'allotjament es troba a 4. 0 quilòmetre(s) de la platja més propera. Els viatgers trobaran l'aeroport a 18. 0 quilòmetre(s). La propietat es troba a 17. 0 quilòmetre(s) del port. Aquest agradable hotel garanteix una estada tranquil·la, ja que només compta amb 14 habitacions. Aquest hotel es va edificar el 2012. Andronis Boutique disposa tant de connexió per cable com sense fils. La recepció està oberta tots els dies de la setmana les 24 hores. Aquest allotjament no disposa de bressols sota comanda. Aquesta propietat no accepta mascotes. Hi ha un servei de trasllats a l'aeroport perquè els hostes gaudeixin d'una estada sense preocupacions. Aquest allotjament compta amb una gran varietat d'opcions gastronòmiques perquè els seus clients gaudeixin de tots els aspectes de la seva visita. Alguns d'aquests serveis poden estar subjectes a càrrecs addicionals.

  Vegeu-ne més
 • Santorini Secret Suites & Spa
  Des de540€Per nit

  Santorini Secret Suites & Spastars

  Oia, Santorini , Oia 18 - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 451 opinions de viatgersBasat en 451 opinions de viatgers

  Aquest luxós hotel que està localitzat a Oia és només per a adults. Situat a 100 metres del centre de la ciutat, és fàcil anar a peu des de l'establiment a molts llocs d'interès. L'allotjament es troba a prop de les principals zones d'oci. Els viatgers trobaran a 50 metres parades de transport públic que els permetran explorar la zona. L'hotel es troba a 3. 0 quilòmetre(s) de la platja més propera. Els viatgers trobaran l'aeroport a 18. 0 quilòmetre(s). L'hotel es troba a 20. 0 quilòmetre(s) del port. Santorini Secret Suites & Spa té un total de 18 habitacions disponibles per als seus hostes. Santorini Secret Suites & Spa va ser reformat completament el 2015. Aquesta propietat és perfecta per a una estada productiva, ja que hi ha connexió a internet a tot l'edifici. L'allotjament ofereix recepció 24 hores. Santorini Secret Suites & Spa compta amb una habitació especialment dissenyada per a famílies, perfecta per a aquelles que viatgen amb nens petits. Santorini Secret Suites & Spa no admet mascotes. L'aparcament pot ser útil per als que arribin en cotxe. Els clients que s'allotgin a Santorini Secret Suites & Spa podran utilitzar el servei de trasllats disponible. Santorini Secret Suites & Spa ofereix diverses experiències gastronòmiques. L'hotel disposa de serveis de salut i benestar. La propietat compta amb les seves pròpies instal·lacions de negocis, perfectes per a seminaris, cursos i reunions de tot tipus. Aquesta residència satisfarà sens dubte a tots els seus clients ja que ofereix diferents tipus de restauració. Les persones que s'allotgin en aquest establiment s'ho passaran com mai ja que podran utilitzar les seves instal·lacions esportives i participar en les activitats d'oci. L'allotjament pot cobrar l'import d'alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • Santorini Secret Premium
  Des de518€Per nit

  Santorini Secret Premiumstars

  Oia, Santorini , Oia 6 - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 35 opinions de viatgersBasat en 35 opinions de viatgers

  Aquest confortable apartament es troba a Oia. Aquells que desitgin escapar de l'enrenou de la rutina diària, trobaran repòs i tranquil·litat en aquest allotjament. La construcció d'aquest allotjament es remunta a 2017. La propietat disposa de connexió Wi-Fi a les seves instal·lacions. La recepció està oberta tot el dia. Tots els clients que s'allotgin en aquesta propietat disposaran d'un bressol al seu dormitori si ho sol·liciten. Aquest establiment no admet mascotes. Així mateix, les instal·lacions compten amb aparcament perquè els hostes gaudeixin d'una estada més còmoda. Els clients de l'allotjament podran aprofitar els seus múltiples serveis de salut i benestar.

  Vegeu-ne més
 • Katharos Pool Villas
  Des de527€Per nit

  Katharos Pool Villasstars

  Oia, Santorini , unnamed road,santorini - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 109 opinions de viatgersBasat en 109 opinions de viatgers

  Aquest encantador hotel està ubicat a Oia. Localitzat a 550 metres del centre de la ciutat, l'hotel permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Hi ha parades de transport públic a poca distància a peu. L'hotel es troba a 150 metres de la platja més propera. Els clients trobaran l'aeroport a 20. 0 quilòmetre(s). Tots els clients que s'allotgin en aquesta propietat gaudiran d'una estada tranquil·la i afable, ja que compta amb un total de 4 dormitoris. Katharos Pool Villas inclou connexió a internet amb Wi-Fi a tots els espais públics i en les habitacions. La recepció no està oberta durant tot el dia. Katharos Pool Villas ofereix una habitació especialment dissenyada per a famílies que inclou un bressol. En aquest hotel les mascotes es consideren part de la família. Hi ha un aparcament. L'hotel ofereix un pràctic servei de trasllats a l'aeroport. Totes les persones que s'allotgin en aquest establiment podran practicar esports o gaudir de les activitats que s'ofereixen a les instal·lacions. Alguns d'aquests serveis de Katharos Pool Villas poden ser de pagament.

  Vegeu-ne més
 • Armeni Luxury Villas
  Des de523€Per nit

  Armeni Luxury Villasstars

  Oia, Santorini , Oia - Mapa
   

  Aquest sofisticat hotel està ubicat a Oia. Els visitants gaudiran d'una estada tranquil·la i calmada en Armeni Luxury Villas ja que compta amb un total de 3 habitacions. Armeni Luxury Villas té connexió Wi-Fi a les seves instal·lacions. No hi ha servei de recepció 24 hores. Aquest allotjament no disposa de bressols sota comanda. No es permet l'entrada a mascotes a les instal·lacions. Les persones que s'allotgin en aquest establiment podran utilitzar el servei de trasllats a l'aeroport. Alguns d'aquests serveis de Armeni Luxury Villas poden ser de pagament.

  Vegeu-ne més
 • Secret Legend Suites
  Des de410€Per nit

  Secret Legend Suitesstars

  Oia, Santorini , Oia 7 - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 36 opinions de viatgersBasat en 36 opinions de viatgers

  Especialment pensat per a adults, aquest excepcional hotel és a Oia. L'establiment es troba a 7. 0 quilòmetre(s) de les principals connexions de transport públic. La platja més propera es troba a 4. 1 quilòmetre(s) de l'allotjament. Els hostes trobaran l'aeroport a 10. 8 quilòmetre(s). Aquells que volen escapar de l'enrenou de la rutina diària, trobaran repòs i tranquil·litat en aquesta residència. Secret Legend Suites va ser construït el 2017. Hi ha Wi-Fi a tot l'hotel. Els hostes sempre seran benvinguts ja que aquesta propietat disposa de recepció 24 hores. Desafortunadament, no hi ha habitacions en les quals els clients puguin demanar un bressol per als més petits. Aquest hotel no admet mascotes així que aquells als que no els agraden els animals podran gaudir de la seva estada. En Secret Legend Suites, els viatgers que arriben en cotxe tenen places de pàrquing a la seva disposició. L'allotjament ofereix un pràctic servei de trasllats a l'aeroport. Es poden aplicar taxes addicionals per alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • Sophia Boutique Hotel
  Des de243€Per nit

  Sophia Boutique Hotelstars

  Oia, Santorini , Finikia - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 40 opinions de viatgersBasat en 40 opinions de viatgers

  Aquest encantador hotel és a Oia. Els hostes trobaran l'aeroport a 9. 6 quilòmetre(s). Els visitants gaudiran d'una estada tranquil·la i calmada en Sophia Boutique Hotel ja que compta amb un total de 10 habitacions. L'hotel inclou connexió a internet per Wi-Fi en els espais públics i les habitacions. Aquest hotel no ofereix servei de recepció 24 hores. Alguns tipus d'habitacions poden disposar de bressol per als més petits. Els viatgers no patiran cap molèstia durant la seva estada ja que aquesta propietat no admet mascotes. Les instal·lacions d'estacionament estan a disposició dels clients. Les persones que s'allotgin en aquest establiment comptaran amb un servei de trasllats a l'aeroport. Alguns d'aquests serveis poden estar subjectes a càrrecs addicionals.

  Vegeu-ne més
 • Finesse Suites
  Des de100€Per nit

  Finesse Suitesstars

  Oia, Santorini , Oia 01 - Mapa
   

  Aquest encantador hotel és a Oia. Localitzat just al centre de la ciutat, l'allotjament permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Tots els clients que s'allotgin en Finesse Suites gaudiran d'una estada tranquil·la i calmada ja que compta amb un total de 14 habitacions. Finesse Suites inclou connexió a internet amb Wi-Fi a tots els espais públics i en els dormitoris. Finesse Suites no disposa de servei de recepció operatiu les 24 hores. Les habitacions de la propietat compten amb tot el necessari per als nens com, per exemple, un bressol. Finesse Suites no admet mascotes. Tots els clients que s'allotgin en aquesta propietat podran utilitzar el servei de trasllats a l'aeroport. Alguns d'aquests serveis de Finesse Suites poden ser de pagament.

  Vegeu-ne més
 • Katikies Santorini -The Leading Hotels
  Des de864€Per nit
   

  Aquest excepcional hotel està situat a Oia. Enclavat a 10 metres del centre de la ciutat, l'hotel permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Els clients trobaran nombroses parades de transport públic a una distància que es pot recórrer a peu. Els clients trobaran l'aeroport a 15. 6 quilòmetre(s). La propietat es troba a 18. 1 quilòmetre(s) del port. Hi ha un total de 34 habitacions a l'establiment. Aquest establiment va ser completament renovat el 2014. A més dels serveis i comoditats disponibles, els visitants podran gaudir de connexió a internet per cable i sense fils a les instal·lacions. La recepció està oberta tots els dies de la setmana les 24 hores. Desafortunadament, no hi ha habitacions en les quals els hostes puguin demanar un bressol per als més petits. Aquest establiment només admet mascotes petites. Katikies The Hotel ofereix un servei de trasllats a l'aeroport. Els viatgers podran relaxar-se i rejovenir a les instal·lacions de benestar de l'establiment. Aquest allotjament ofereix una gran varietat d'experiències gastronòmiques. Es poden aplicar taxes addicionals per alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • En Plo Boutique Suites
  Des de283€Per nit

  En Plo Boutique Suitesstars

  Oia, Santorini , Santorini - Mapa
   

  Ubicat a Oia, aquest encantador hotel és perfecte per al públic gai. Situada a 2. 5 quilòmetre(s) del centre de la ciutat, és fàcil anar a peu des de la propietat a molts llocs d'interès. L'hotel es troba a 15 metres de la platja més propera. Els visitants trobaran l'aeroport a 18. 0 quilòmetre(s). L'establiment es troba a 20. 0 quilòmetre(s) del port. Aquest és un bon lloc en el qual allotjar-se, amb un total de 7 dormitoris. Aquesta residència es va fundar el 2010. Els espais comuns disposen de connexió a internet (per cable i sense fils) per a aquells que necessiten mantenir-se connectats. Lamentablement, la recepció no està oberta les 24 hores. En Plo Boutique Suites no admet mascotes. L'aparcament pot ser útil per als que arribin en cotxe. Els visitants comptaran amb un servei de trasllats a l'aeroport. Els hostes podran aprofitar les opcions de restauració disponibles en aquest establiment. Totes les persones que s'allotgin en aquest establiment podran recuperar-se després d'un llarg dia de treball o de turisme amb un deliciós sopar en qualsevol de les seves opcions gastronòmiques. Els viatgers podran cuidar-se amb els tractaments de salut i benestar de les instal·lacions. Els visitants en viatge de negocis podran utilitzar les instal·lacions de la propietat destinades a reunions. Es poden aplicar taxes addicionals per alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 
[x]
Hotels  1 - 10   de  52  Hotels a Oia
Pàgina  1  de  6
 

Hotels més populars de  Oia

Cerca altres destinacions

Si estàs interessat en una zona o una destinació concretes, cerca-les aquí