Hotels a Oia

Localitza-ho al mapa
 • Fanari Villas
  Des de4.500€Per nit

  Fanari Villasstars

  Oia, Santorini , Oia n/a - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 357 opinions de viatgersBasat en 357 opinions de viatgers

  Aquest encantador hotel està ubicat a Oia. Situat a 150 metres del centre de la ciutat, és fàcil anar a peu des de l'hotel a molts llocs d'interès. L'hotel es troba a 1000 metres de la platja més propera. Hi ha un total de 16 habitacions a Fanari Villas. Aquesta propietat es va renovar per complet el 2010. Tots els clients podran mantenir-se al dia ja que hi ha connexió a internet a qualsevol punt de les instal·lacions. Fanari Villas ofereix servei de recepció 24 hores per satisfer les necessitats dels hostes en qualsevol moment del dia o de la nit. Alguns tipus de dormitori poden disposar de bressol per als més petits. No es permet l'entrada a mascotes a les instal·lacions. En Fanari Villas, els viatgers que arriben en cotxe tenen places de pàrquing a la seva disposició. Els clients que s'allotgin a Fanari Villas podran utilitzar el servei de trasllats disponible. Fanari Villas s'enorgulleix de poder oferir un servei de restauració variat que serveix delicioses especialitats. Totes les persones que s'allotgin en aquest establiment podran trobar l'equilibri entre cos i ànima a les seves instal·lacions de salut i benestar. Fanari Villas disposa dels serveis i instal·lacions necessaris per garantir l'èxit de tots els esdeveniments empresarials. Alguns d'aquests serveis poden estar subjectes a càrrecs addicionals.

  Vegeu-ne més
 • Katharos Pool Villas
  Des de447€Per nit

  Katharos Pool Villasstars

  Oia, Santorini , unnamed road,santorini - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 109 opinions de viatgersBasat en 109 opinions de viatgers

  Aquest encantador hotel està ubicat a Oia. Enclavat a 550 metres del centre de la ciutat, l'allotjament permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. La propietat es troba a prop de les principals connexions de transport públic de la ciutat. L'allotjament es troba a 150 metres de la platja més propera. Els viatgers trobaran l'aeroport a 20. 0 quilòmetre(s). Totes les persones que s'allotgin en aquest establiment gaudiran d'una estada tranquil·la i afable, ja que compta amb un total de 4 habitacions. Hi ha internet per Wi-Fi per a oferir un major benestar i confort. Katharos Pool Villas no ofereix servei de recepció 24 hores. Katharos Pool Villas compta amb una habitació especialment dissenyada per a famílies, perfecta per a aquelles que viatgen amb nens petits. Els viatgers i les seves mascotes podran gaudir junts de la seva estada en aquesta residència. Així mateix, les instal·lacions compten amb aparcament perquè els hostes gaudeixin d'una estada més còmoda. El servei de trasllats està disponible per a comoditat dels hostes. L'establiment compta amb activitats d'oci i esportives. Es poden aplicar taxes addicionals per alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • Villa Calliope
  Des de4.794€Per nit

  Villa Calliopestars

  Oia, Santorini , Oia - Mapa
   

  Aquest confortable hotel està situat a Oia. Situat just al centre de la ciutat, és fàcil anar a peu des de l'hotel a molts llocs d'interès. Es pot accedir fàcilment a l'allotjament des de les principals parades de transport públic de la ciutat. La platja més propera es troba a 4. 0 quilòmetre(s) de l'establiment. Els visitants trobaran l'aeroport a 17. 0 quilòmetre(s). L'allotjament es troba a 19. 0 quilòmetre(s) del port. Els viatgers gaudiran d'una estada tranquil·la i afable en les instal·lacions, ja que compta amb un total de 1 dormitoris. Els hostes podran connectar-se al Wi-Fi en els espais públics de Villa Calliope. La recepció no està oberta durant tot el dia. Villa Calliope no permet l'entrada a mascotes.

  Vegeu-ne més
 • Laokasti Villas
  Des de65€Per nit

  Laokasti Villasstars

  Oia, Santorini , Epar.od. firon-ias, oia n/a - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 226 opinions de viatgersBasat en 226 opinions de viatgers

  Aquest encantador complex turístic està ubicat a Oia. Els visitants trobaran l'aeroport a 10. 3 quilòmetre(s). La propietat té un total de 17 habitacions. Aquesta propietat es va renovar completament el 2016. Els espais públics disposen de connexió a internet per cable i sense fils. Aquesta residència no ofereix servei de recepció 24 hores. Laokasti Villas no admet mascotes. Laokasti Villas té aparcament. Laokasti Villas pot cobrar l'import d'alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • Residence Suites
  Des de90€Per nit

  Residence Suitesstars

  Oia, Santorini , Oia na - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 415 opinions de viatgersBasat en 415 opinions de viatgers

  Aquest preciós hotel que està localitzat a Oia és només per a adults. Situat just al centre de la ciutat, és fàcil anar a peu des de l'hotel a molts llocs d'interès. Hi ha un total de 21 dormitoris en Residence Suites. Residence Suites té connexió Wi-Fi a les seves instal·lacions. Residence Suites no disposa de servei de recepció operatiu les 24 hores. Residence Suites no ofereix bressols sota petició prèvia. Les persones que s'allotgin en aquesta propietat no patiran cap molèstia durant la seva estada ja que no s'admeten mascotes. La propietat ofereix un pràctic servei de trasllats a l'aeroport. Alguns d'aquests serveis de Residence Suites poden ser de pagament.

  Vegeu-ne més
 • Vip Suites
  Des de177€Per nit

  Vip Suitesstars

  Oia, Santorini , Oia 01 - Mapa
   

  Aquest confortable hotel està localitzat a Oia. Localitzada just al centre de la ciutat, la propietat permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Aquest és un bon lloc en el qual allotjar-se, amb un total de 14 habitacions. Hi ha internet per Wi-Fi per a oferir un major benestar i confort. No hi ha servei de recepció 24 hores. Els visitants disposaran d'un bressol al seu dormitori si ho sol·liciten. No s'admeten mascotes a les instal·lacions. Tots els clients que s'allotgin en aquesta propietat podran utilitzar el servei de trasllats a l'aeroport. Es poden aplicar taxes addicionals per alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • La Maltese Oia
  Des de130€Per nit

  La Maltese Oiastars

  Oia, Santorini , Oia n/a - Mapa
   

  Aquest excepcional hotel està localitzat a Oia. L'establiment es troba a 4. 0 quilòmetre(s) de la platja més propera. Els visitants trobaran l'aeroport a 10. 8 quilòmetre(s). Els hostes gaudiran d'una estada tranquil·la i calmada en La Maltese Oia ja que compta amb un total de 5 dormitoris. Així mateix, l'hotel disposa d'internet Wi-Fi gratuït. Lamentablement, la recepció no està oberta les 24 hores. La Maltese Oia ha estat dissenyat segons les necessitats dels més petits, per això compta amb dormitoris amb bressols per a nens, disponibles sota sol·licitud prèvia. Aquest allotjament no accepta mascotes. Hi ha un aparcament. La Maltese Oia ofereix un servei de trasllats a l'aeroport. La propietat pot cobrar l'import d'alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • Oia Mansion
  Des de541€Per nit

  Oia Mansionstars

  Oia, Santorini , Oia, santorini - Mapa
   

  Aquesta acollidora residència és gay-friendly i està situada a Oia. Tots els clients que s'allotgin en Oia Mansion gaudiran d'una estada tranquil·la i calmada ja que compta amb un total de 1 dormitoris. Hi ha internet per Wi-Fi per a oferir un major benestar i confort. La casa no disposa de servei de recepció operatiu les 24 hores. Aquesta propietat té una habitació especialment dissenyada per a famílies que inclou un bressol per als nens. Aquest allotjament no permet l'entrada a mascotes.

  Vegeu-ne més
 • The Ivory Suite
  Des de240€Per nit

  The Ivory Suitestars

  Oia, Santorini , Oia town - Mapa
   

  Aquest encantador hotel es troba a Oia. Enclavada a 200 metres del centre de la ciutat, la propietat permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Els hostes trobaran a 20 metres parades de transport públic que els permetran explorar la zona. L'allotjament es troba a 2. 0 quilòmetre(s) de la platja més propera. Els viatgers trobaran l'aeroport a 15. 0 quilòmetre(s). L'hotel es troba a 18. 0 quilòmetre(s) del port. Tots els clients que s'allotgin en aquesta propietat gaudiran d'una estada tranquil·la i afable, ja que compta amb un total de 1 habitacions. Els visitants podran connectar-se al Wi-Fi en els espais públics de The Ivory Suite. La recepció no està oberta dia i nit. Aquesta propietat no admet mascotes així que aquells als que no els agraden els animals podran gaudir de la seva estada.

  Vegeu-ne més
 • Passion Blue Villas
  Des de170€Per nit

  Passion Blue Villasstars

  Oia, Santorini , Oia - Mapa
   

  Aquest confortable hotel està localitzat a Oia. Els viatgers trobaran l'aeroport a 10. 6 quilòmetre(s). Aquest és un bon lloc en el qual allotjar-se, amb un total de 2 habitacions. Passion Blue Villas va ser renovat completament el 2017. Les persones que s'allotgin en aquest establiment podran estar al dia gràcies al Wi-Fi. La recepció està oberta 24 hores. Aquest allotjament ofereix algunes habitacions amb bressol a petició, ideal per a les famílies que viatgen amb nens. Els viatgers no patiran cap molèstia durant la seva estada ja que aquesta propietat no admet mascotes. Passion Blue Villas compta amb un servei de trasllats per garantir la comoditat dels hostes. Alguns dels serveis ja esmentats poden ser de pagament.

  Vegeu-ne més
 
[x]
Hotels  1 - 10   de  12  Hotels a Oia
Pàgina  1  de  2
 

Hotels més populars de  Oia

Cerca altres destinacions

Si estàs interessat en una zona o una destinació concretes, cerca-les aquí