Hotels a Imerovigli

Localitza-ho al mapa
 • Aqua Luxury Suites
  Des de386€Per nit

  Aqua Luxury Suitesstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Mapa
  5,0/5
  Valoració dels clientsde 1 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 386 opinions de viatgersBasat en 386 opinions de viatgers

  Perfecte per a la comunitat gai, aquest luxós hotel es troba a Imerovigli. Enclavat a 1000 metres del centre de la ciutat, l'allotjament permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Els viatgers trobaran a 2. 5 quilòmetre(s) parades de transport públic que els permetran explorar la zona. La platja més propera es troba a 2. 0 quilòmetre(s) de l'establiment. Els viatgers trobaran l'aeroport a 5. 5 quilòmetre(s). L'establiment disposa de 25 agradables dormitoris. Aquesta propietat va ser remodelada el 2014. Les instal·lacions disposen tant de connexió per cable com sense fils. Aquesta propietat ofereix servei de recepció 24 hores per satisfer les necessitats dels clients en qualsevol moment del dia o de la nit. Alguns tipus d'habitacions poden disposar de bressol per als més petits. Aquest allotjament no accepta mascotes. La propietat ofereix un pràctic servei de trasllats a l'aeroport. Els viatgers gaudiran amb els àpats que serveix l'allotjament. Els viatgers podran relaxar-se i recarregar les piles a les instal·lacions de salut i benestar de la residència. Els visitants en viatge de negocis podran utilitzar les instal·lacions de la propietat destinades a reunions. Aqua Luxury Suites pot cobrar l'import d'alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • On The Rocks Hotel
  Des de124€Per nit

  On The Rocks Hotelstars

  Imerovigli, Santorini , Off main street . - Mapa
  4,3/5
  Valoració dels clientsde 2 Opinions

  Aquest preciós hotel és només per a adults i està situat a Imerovigli. Localitzat a 2. 0 quilòmetre(s) del centre de la ciutat, l'hotel permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Els visitants trobaran a 150 metres parades de transport públic que els permetran explorar la zona. La platja més propera es troba a 10. 0 quilòmetre(s) de l'hotel. Els clients trobaran l'aeroport a 10. 0 quilòmetre(s). Hi ha un total de 26 dormitoris en On The Rocks Hotel. Aquesta propietat va ser completament renovada el 2016. On The Rocks Hotel té connexió Wi-Fi a les seves instal·lacions. La recepció està oberta 24 hores. No hi ha bressols disponibles en aquest hotel. On The Rocks Hotel no admet mascotes. On The Rocks Hotel ofereix un servei de trasllats a l'aeroport. Alguns d'aquests serveis poden suposar un cost addicional.

  Vegeu-ne més
 • Above Blue
  Des de298€Per nit

  Above Bluestars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 527 opinions de viatgersBasat en 527 opinions de viatgers

  Aquest preciós hotel està situat a Imerovigli. Enclavat a 100 metres del centre de la ciutat, l'establiment permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Els clients trobaran a 2. 0 quilòmetre(s) parades de transport públic que els permetran explorar la zona. La propietat es troba a 9. 0 quilòmetre(s) de la platja més propera. Aquest allotjament és perfecte per a una estada tranquil·la, ja que només té 11 habitacions. Aquest allotjament es va fundar es 2009. Les persones que estan de viatge de negocis podran utilitzar la connexió a internet a tot l'establiment. Tots els clients que s'allotgin en aquesta propietat podran contactar amb la recepció en qualsevol moment del dia. Above Blue no ofereix bressols sota petició prèvia. Aquest hotel no admet mascotes. Els viatgers gaudiran amb els serveis de salut i benestar que ofereix Above Blue. Els restaurants de la propietat serveixen una selecció de suculents plats i begudes. Alguns d'aquests serveis de Above Blue poden ser de pagament.

  Vegeu-ne més
 • Dreams Luxury Suites
  Des de439€Per nit

  Dreams Luxury Suitesstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli, p.o. box: 766 - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 363 opinions de viatgersBasat en 363 opinions de viatgers

  Aquest excepcional hotel està localitzat a Imerovigli. Enclavat a 100 metres del centre de la ciutat, l'allotjament permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Hi ha parades de transport públic a poca distància a peu. L'establiment es troba a 9. 0 quilòmetre(s) de la platja més propera. Aquesta agradable residència garanteix una estada tranquil·la, ja que només compta amb 6 habitacions. Aquest hotel va ser renovat per darrera vegada el 2014. Hi ha internet en els espais públics i privats per als que necessiten estar connectats. La recepció no està oberta dia i nit. Els més petits dormen en bressols per a nadó (a petició). No s'admeten mascotes a les instal·lacions. Les persones que s'allotgin en aquest establiment i viatgin en cotxe podran estacionar el seu vehicle a les zones d'aparcament. Alguns d'aquests serveis de Dreams Luxury Suites poden ser de pagament.

  Vegeu-ne més
 • Remezzo Villas
  Des de448€Per nit

  Remezzo Villasstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli area - Mapa
  5,0/5
  Valoració dels clientsde 1 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 789 opinions de viatgersBasat en 789 opinions de viatgers

  Aquest encantador apartament es troba a Imerovigli. Situat a 2. 0 quilòmetre(s) del centre de la ciutat, és fàcil anar a peu des de l'establiment a molts llocs d'interès. Totes les persones que s'allotgin en aquest establiment gaudiran d'una estada tranquil·la i afable, ja que compta amb un total de 12 habitacions. Aquest establiment es va renovar per complet el 2000. L'allotjament inclou connexió a internet per Wi-Fi en els espais públics i les habitacions. La recepció no està oberta dia i nit. Remezzo Villas no disposa de bressols. Aquest allotjament no admet mascotes així que aquells als que no els agraden els animals podran gaudir de la seva estada.

  Vegeu-ne més
 • Astra Suites
  Des de295€Per nit

  Astra Suitesstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 1687 opinions de viatgersBasat en 1687 opinions de viatgers

  Aquest luxós hotel està situat a Imerovigli. Els visitants trobaran a 700 metres parades de transport públic que els permetran explorar la zona. L'hotel es troba a 8. 0 quilòmetre(s) de la platja més propera. Els clients trobaran l'aeroport a 9. 0 quilòmetre(s). L'hotel es troba a 9. 0 quilòmetre(s) del port. La residència compta amb 30 habitacions. Astra Suites va ser renovat completament el 2017. Tots els clients podran mantenir-se al dia ja que hi ha connexió a internet a qualsevol punt de les instal·lacions. La recepció està oberta tot el dia. No hi ha bressols disponibles en aquest establiment. Aquest hotel no permet l'entrada a mascotes. L'hotel pot cobrar l'import d'alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • San Antonio
  Des de213€Per nit

  San Antoniostars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Mapa
  5,0/5
  Valoració dels clientsde 1 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 771 opinions de viatgersBasat en 771 opinions de viatgers

  The hotel is located, 100 m above the sea level, between the villages of Oia and Imerovigli, a short drive from the airport and only 30 min drive away from the port of Santorini.Built in 2008, this full service hotel is carved into the dramatic black lava rocks of Santorini volcanic rim, overlooking the caldera, san antonio. The inspiring suites are cosy, cave cocoons with uninterrupted views of the bright blue aegean sea. The hotel offers the following facilities: Chapel, safe boxes, parking, congress room, twice daily Maid Service, bars and taverns.

  Vegeu-ne més
 • Avaton Resort & Spa
  Des de424€Per nit

  Avaton Resort & Spastars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 312 opinions de viatgersBasat en 312 opinions de viatgers

  Aquest encantador hotel està ubicat a Imerovigli. Situat a 200 metres del centre de la ciutat, és fàcil anar a peu des de l'allotjament a molts llocs d'interès. Els visitants trobaran a 2. 0 quilòmetre(s) parades de transport públic que els permetran explorar la zona. Aquest és un bon lloc en el qual allotjar-se, amb un total de 9 dormitoris. Avaton Resort & Spa va ser construït el 2009. Avaton Resort & Spa disposa de connexió a internet per cable i sense fils. Aquest establiment ofereix servei de recepció 24 hores per satisfer les necessitats dels clients en qualsevol moment del dia o de la nit. Aquest hotel no disposa de bressols sota comanda. No s'admeten mascotes a les instal·lacions. Els clients que s'allotgin a Avaton Resort & Spa podran utilitzar el servei de trasllats disponible. Els clients de l'establiment podran aprofitar els seus múltiples serveis de salut i benestar. Els viatgers gaudiran d'una estada divertida en aquest hotel gràcies a la seva àmplia oferta en instal·lacions recreatives.

  Vegeu-ne més
 • Casa Florina
  Des de120€Per nit

  Casa Florinastars

  Imerovigli, Santorini , Maltezas square, imerovigli - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 267 opinions de viatgersBasat en 267 opinions de viatgers

  Aquest preciós apartament es troba a Imerovigli. Situada a 300 metres del centre de la ciutat, és fàcil anar a peu des de la propietat a molts llocs d'interès. Els clients trobaran a 3. 0 quilòmetre(s) parades de transport públic que els permetran explorar la zona. Casa Florina garanteix una estada tranquil·la ja que només compta amb 7 habitacions. Aquest establiment va ser remodelat el 2010. La residència inclou connexió a internet per Wi-Fi en els espais públics i les habitacions. Els hostes sempre seran benvinguts ja que aquesta propietat disposa de recepció 24 hores. Casa Florina no ofereix bressols sota petició prèvia. Aquest establiment no accepta mascotes. Alguns d'aquests serveis poden estar subjectes a càrrecs addicionals.

  Vegeu-ne més
 • Galaxy Suites
  Des de319€Per nit

  Galaxy Suitesstars

  Imerovigli, Santorini , Imerovigli - Mapa
  5,0/5
  Valoració dels clientsde 1 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 210 opinions de viatgersBasat en 210 opinions de viatgers

  Aquest encantador hotel està localitzat a Imerovigli. Enclavada a 150 metres del centre de la ciutat, la propietat permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. L'establiment es troba a 9. 0 quilòmetre(s) de la platja més propera. Aquest agradable hotel garanteix una estada tranquil·la, ja que només compta amb 14 habitacions. Galaxy Suites va ser reformat completament el 2008. Els visitants podran estar al dia gràcies a l'accés a internet i Wi-Fi dels espais públics, aquest últim també disponible en els dormitoris. La recepció no està oberta durant tot el dia. Galaxy Suites disposa de dormitoris amb bressols a petició, ideals per a les famílies que viatgen amb nens. Galaxy Suites no admet mascotes. Els viatgers que viatgin en cotxe podran estacionar el seu vehicle a les zones d'aparcament de l'establiment. Tots els clients que s'allotgin en aquesta propietat podran accedir a l'aeroport amb facilitat gràcies al servei de trasllats disponible. Les persones que s'allotgin en l'establiment no hauran d'abandonar les instal·lacions quan vulguin gaudir d'un deliciós àpat, ja que ofereix una gran varietat de suculentes opcions culinàries. Es poden aplicar taxes addicionals per alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 
[x]
Hotels  1 - 10   de  49  Hotels a Imerovigli
Pàgina  1  de  5
 

Hotels més populars de  Imerovigli

Cerca altres destinacions

Si estàs interessat en una zona o una destinació concretes, cerca-les aquí