Hotels a Firostefani

Localitza-ho al mapa
 • Splendour Resort
  Des de153€Per nit

  Splendour Resortstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani - Mapa
  4,2/5
  Valoració dels clientsde 2 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 147 opinions de viatgersBasat en 147 opinions de viatgers

  Aquest excepcional hotel està ubicat a Firostefani. Hi ha un total de 59 dormitoris a disposició dels clients. La construcció d'aquesta residència es remunta a 2012. Les persones que s'allotgin en aquesta residència podran estar al dia gràcies al Wi-Fi. Totes les persones que s'allotgen en aquest establiment disposen de recepció 24 hores. Splendour Resort no disposa de bressols. Aquest establiment no accepta mascotes. Els clients podran accedir a l'aeroport amb facilitat gràcies al servei de trasllats disponible. Les activitats d'oci de l'allotjament han estat dissenyades perquè puguin gaudir-ne viatgers de tota mena. L'establiment pot cobrar l'import d'alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • Manos Small World
  Des de108€Per nit

  Manos Small Worldstars

  Firostefani, Santorini , Firostefani 84700 - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 274 opinions de viatgersBasat en 274 opinions de viatgers

  Aquest senzill hotel que està localitzat a Firostefani és una magnífica opció per a gais. Enclavat a 2. 0 quilòmetre(s) del centre de la ciutat, l'allotjament permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Els hostes trobaran a 100 metres parades de transport públic que els permetran explorar la zona. L'establiment es troba a 7. 0 quilòmetre(s) de la platja més propera. Els clients trobaran l'aeroport a 7. 0 quilòmetre(s). L'allotjament es troba a 10. 0 quilòmetre(s) del port. Els clients gaudiran d'una estada tranquil·la i calmada en Manos Small World ja que compta amb un total de 11 dormitoris. Aquest hotel va ser renovat per darrera vegada el 2016. Manos Small World té connexió Wi-Fi a les seves instal·lacions. Aquesta propietat no disposa de servei de recepció operatiu les 24 hores. Aquesta residència, ideal per famílies, ha estat dissenyada segons les necessitats dels més petits, per això compta amb dormitoris amb bressols per a nens disponibles a petició. No s'admeten mascotes a les instal·lacions. Manos Small World ofereix un servei de trasllats a l'aeroport. Alguns d'aquests serveis poden suposar un cost addicional.

  Vegeu-ne més
 • Chic Hotel Santorini
  Des de196€Per nit

  Chic Hotel Santorinistars

  Firostefani, Santorini , Firostefani, santorini 84700 - Mapa
   

  Aquest gens pretensiós hotel és a Firostefani. Localitzat a 4. 5 quilòmetre(s) del centre de la ciutat, l'establiment permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Els hostes tenen els mitjans de transport públic a una distància de 4. 5 quilòmetre(s). La platja més propera es troba a 9. 0 quilòmetre(s) de l'allotjament. Els clients trobaran l'aeroport a 9. 0 quilòmetre(s). La propietat es troba a 13. 0 quilòmetre(s) del port. Els visitants gaudiran d'una estada tranquil·la i afable en les instal·lacions, ja que compta amb un total de 10 dormitoris. Aquest hotel es va renovar per complet el 2017. Hi ha internet per Wi-Fi per a oferir un major benestar i confort. L'hotel ofereix recepció 24 hores. Aquesta residència no disposa de bressols sota comanda. Chic Hotel Santorini no admet mascotes. Aquesta residència ha estat dissenyada per complir amb les normes mediambientals més estrictes i disposa del certificat . Els clients que s'allotgin a Chic Hotel Santorini podran utilitzar el servei de trasllats disponible. L'establiment pot cobrar l'import d'alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 
[x]
 

Hotels més populars de  Firostefani

Cerca altres destinacions

Si estàs interessat en una zona o una destinació concretes, cerca-les aquí