Hotels a Fira.Karterados

Localitza-ho al mapa
 • Villa Manos
  Des de86€Per nit

  Villa Manosstars

  Fira.Karterados, Santorini , Karterados - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 810 opinions de viatgersBasat en 810 opinions de viatgers

  Aquest encantador hotel es troba a Fira-Karterados. Hi ha un total de 31 habitacions a Villa Manos. La residència té connexió a internet per Wi-Fi als espais comuns. Aquest hotel no ofereix servei de recepció 24 hores. Villa Manos no admet mascotes. Totes les persones que s'allotgin en aquest establiment disposaran d'un servei de trasllats a l'aeroport. Aquesta propietat compta amb una gran varietat d'opcions gastronòmiques perquè els seus viatgers gaudeixin de tots els aspectes de la seva visita.

  Vegeu-ne més
 • Arlene Boutique
  Des de32€Per nit

  Arlene Boutiquestars

  Fira.Karterados, Santorini , Uknown road - Mapa
   

  Aquest encantador hotel està ubicat a Fira-Karterados. Els hostes trobaran l'aeroport a 2. 2 quilòmetre(s). Arlene Boutique té un total de 19 dormitoris disponibles per als seus hostes. Hi ha internet per Wi-Fi per a oferir un major benestar i confort. Lamentablement, la recepció no està oberta les 24 hores. No hi ha bressols disponibles en aquesta propietat. No s'admeten mascotes a les instal·lacions. Les persones que s'allotgin en aquest establiment podran utilitzar el pàrquing. Totes les persones que s'allotgin en aquest establiment podran fer ús del servei de trasllats a l'aeroport. Alguns d'aquests serveis poden estar subjectes a càrrecs addicionals.

  Vegeu-ne més
 • Maistros Village
  Des de239€Per nit

  Maistros Villagestars

  Fira.Karterados, Santorini , Karteradhos main street n/a - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 153 opinions de viatgersBasat en 153 opinions de viatgers

  Aquest excepcional hotel només per a adults es troba a Fira-Karterados. Enclavat a 1000 metres del centre de la ciutat, l'allotjament permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Aquells que desitgin escapar de l'enrenou de la rutina diària, trobaran repòs i tranquil·litat en aquest establiment. Maistros Village inclou connexió a internet amb Wi-Fi a tots els espais públics i en els dormitoris. Els hostes sempre seran benvinguts ja que aquesta propietat disposa de recepció 24 hores. Aquesta residència no disposa de bressols sota comanda. No es permet l'entrada a mascotes a les instal·lacions. Maistros Village té places de pàrquing perquè els hostes gaudeixin d'una estada sense preocupacions. Els clients que s'allotgin en aquesta residència podran beneficiar-se del servei de transport disponible. Maistros Village pot cobrar l'import d'alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • Villa Livadaros
  Des de48€Per nit

  Villa Livadarosstars

  Fira.Karterados, Santorini , Karterados village - Mapa
  3,9/5
  Valoració dels clientsde 2 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 219 opinions de viatgersBasat en 219 opinions de viatgers

  Aquest gens pretensiós hotel està localitzat a Fira-Karterados. Aquells que desitgin escapar de l'enrenou de la rutina diària, trobaran repòs i tranquil·litat en aquesta propietat. Villa Livadaros inclou connexió a internet amb Wi-Fi a tots els espais públics i en les habitacions. La recepció està oberta tots els dies de la setmana les 24 hores. Desafortunadament, no hi ha dormitoris en els quals els viatgers puguin demanar un bressol per als més petits. Les mascotes petites poden quedar-se a la propietat. En Villa Livadaros, els viatgers que arriben en cotxe tenen places de pàrquing a la seva disposició. Alguns d'aquests serveis de Villa Livadaros poden ser de pagament.

  Vegeu-ne més
 • Emmanuela Studios
  Des de94€Per nit

  Emmanuela Studiosstars

  Fira.Karterados, Santorini , Santorini - Mapa
   

  Aquest acollidor apartament està situat a Fira-Karterados. Aquells que desitgin escapar de l'enrenou de la rutina diària, trobaran repòs i tranquil·litat en aquest establiment. Hi ha internet per Wi-Fi per a oferir un major benestar i confort. Aquesta propietat no disposa de servei de recepció operatiu les 24 hores. Desafortunadament, no hi ha dormitoris en els quals els clients que s'allotgin en aquesta propietat puguin demanar un bressol per als més petits. Aquesta residència no permet l'entrada a mascotes. Hi ha un aparcament. Hi ha un servei de trasllats a l'aeroport perquè els hostes gaudeixin d'una estada sense preocupacions. Alguns d'aquests serveis poden suposar un cost addicional.

  Vegeu-ne més
 • Olympic
  Des de58€Per nit

  Olympicstars

  Fira.Karterados, Santorini , Epar.od. firon-ormou perissis, karterados - Mapa
   

  Aquest confortable hotel està ubicat a Fira-Karterados. Localitzada a 2. 5 quilòmetre(s) del centre de la ciutat, la propietat permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. Els viatgers trobaran les principals zones d'oci a 2. 5 quilòmetre(s). Els visitants trobaran a 10 metres parades de transport públic que els permetran explorar la zona. La platja més propera es troba a 2. 5 quilòmetre(s) de l'hotel. Els clients trobaran l'aeroport a 1000 metres. L'establiment es troba a 6. 0 quilòmetre(s) del port. L'establiment comprèn 43 còmodes habitacions en total. Olympic va ser reformat completament el 2014. Hi ha Wi-Fi a tot l'hotel. Olympic posa a disposició dels seus hostes un servei de recepció 24 hores. Desafortunadament, no hi ha dormitoris en els quals els viatgers puguin demanar un bressol per als més petits. Aquesta residència no admet mascotes així que aquells als que no els agraden els animals podran gaudir de la seva estada. Olympic té places de pàrquing perquè els hostes gaudeixin d'una estada sense preocupacions. Olympic compta amb un servei de trasllats per garantir la comoditat dels hostes. Aquest allotjament ofereix una gran varietat d'experiències gastronòmiques. Olympic pot cobrar l'import d'alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 
[x]
 

Hotels més populars de  Fira.Karterados

Cerca altres destinacions

Si estàs interessat en una zona o una destinació concretes, cerca-les aquí