Hotels a Akrotiri

Localitza-ho al mapa
 • Neptune Luxury Spa Suites
  Des de317€Per nit

  Neptune Luxury Spa Suitesstars

  Akrotiri, Santorini , Akrotiri - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 93 opinions de viatgersBasat en 93 opinions de viatgers

  Aquest sofisticat hotel està ubicat a Akrotiri. Situada a 10. 0 quilòmetre(s) del centre de la ciutat, és fàcil anar a peu des de la propietat a molts llocs d'interès. L'hotel es troba en un radi de 3. 5 quilòmetre(s) des de les principals zones d'oci. Hi ha parades de transport públic a poca distància a peu. La propietat es troba a 500 metres de la platja més propera. Els viatgers trobaran l'aeroport a 11. 0 quilòmetre(s). L'hotel es troba a 8. 5 quilòmetre(s) del port. Aquesta agradable propietat garanteix una estada tranquil·la, ja que només compta amb 5 dormitoris. Neptune Luxury Spa Suites inclou connexió a internet amb Wi-Fi a tots els espais públics i en les habitacions. Aquesta propietat ofereix recepció 24 hores per a la comoditat dels hostes. Neptune Luxury Spa Suites compta amb una habitació especialment dissenyada per a famílies, perfecta per a aquelles que viatgen amb nens petits. Aquest hotel no permet l'entrada a mascotes. Neptune Luxury Spa Suites té aparcament. Neptune Luxury Spa Suites compta amb un servei de trasllats per garantir la comoditat dels hostes. Aquesta residència compta amb una excepcional oferta en activitats d'interior i exterior. Els clients de l'hotel podran aprofitar els seus múltiples serveis de salut i benestar. Alguns d'aquests serveis de Neptune Luxury Spa Suites poden ser de pagament.

  Vegeu-ne més
 • Kalestesia Suites
  Des de147€Per nit

  Kalestesia Suitesstars

  Akrotiri, Santorini , Akrotiri caldera, p.o. box 1166 n/a - Mapa
  4,8/5
  Valoració dels clientsde 1 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 204 opinions de viatgersBasat en 204 opinions de viatgers

  Aquest encantador hotel està ubicat a Akrotiri. La propietat es troba a 3. 5 quilòmetre(s) de les principals zones d'oci. Els hostes trobaran nombroses parades de transport públic a una distància que es pot recórrer a peu. La platja més propera es troba a 3. 7 quilòmetre(s) de l'hotel. Els clients trobaran l'aeroport a 13. 3 quilòmetre(s). L'allotjament es troba a 10. 5 quilòmetre(s) del port. Aquest hotel és perfecte per a una estada tranquil·la, ja que només té 10 habitacions. Kalestesia Suites va ser renovat completament el 2012. Hi ha internet en els espais públics i privats per als que necessiten estar connectats. Aquest establiment no ofereix servei de recepció 24 hores. A més, aquesta residència, perfecta per a famílies, ofereix bressols per als més petits a petició. Aquest hotel no admet mascotes. Hi ha un aparcament. Els visitants comptaran amb un servei de trasllats a l'aeroport. Tots els clients que s'allotgin en aquesta propietat podran gaudir del seu càtering. Els visitants podran relaxar-se i rejovenir a les instal·lacions de benestar de l'establiment. Kalestesia Suites organitza activitats d'oci i esportives. La propietat disposa d'activitats d'oci i d'un programa d'animació perquè els clients gaudeixin encara més. Alguns d'aquests serveis de Kalestesia Suites poden ser de pagament.

  Vegeu-ne més
 • Cavo Santo
  Des de102€Per nit

  Cavo Santostars

  Akrotiri, Santorini , Akrotiri n/a - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 47 opinions de viatgersBasat en 47 opinions de viatgers

  Aquest confortable hotel és a Akrotiri. Enclavat a 4. 0 quilòmetre(s) del centre de la ciutat, l'hotel permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. L'allotjament es troba a 5. 0 quilòmetre(s) de la platja més propera. Els clients trobaran l'aeroport a 15. 0 quilòmetre(s). Els 30 acollidors dormitoris són el lloc perfecte on relaxar-se al final del dia. Cavo Santo inclou connexió a internet amb Wi-Fi a tots els espais públics i en les habitacions. Cavo Santo no ofereix servei de recepció 24 hores. Hi ha bressols per a nens disponibles sota petició. Cavo Santo no permet l'entrada a mascotes. Totes les persones que s'allotgin en aquest establiment i viatgin amb cotxe podran estacionar el seu vehicle a les zones d'aparcament. Alguns d'aquests serveis de Cavo Santo poden ser de pagament.

  Vegeu-ne més
 • Ambassador Aegean Luxury Hotel & Suites
  Des de584€Per nit
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 487 opinions de viatgersBasat en 487 opinions de viatgers

  Aquest sofisticat hotel està situat a Akrotiri. Localitzat a 5. 0 quilòmetre(s) del centre de la ciutat, l'establiment permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. La platja més propera es troba a 1. 5 quilòmetre(s) de la propietat. Ambassador Aegean Luxury Hotel & Suites disposa d'un total de 40 habitacions. Ambassador Aegean Luxury Hotel & Suites es va edificar el 2013. Ambassador Aegean Luxury Hotel & Suites disposa tant de connexió per cable com sense fils. Ambassador Aegean Luxury Hotel & Suites disposa de recepció 24 hores. Ambassador Aegean Luxury Hotel & Suites ha estat dissenyat segons les necessitats dels més petits, per això compta amb habitacions amb bressols per a nens, disponibles sota sol·licitud prèvia. Les mascotes fins a 5 kg són benvingudes en aquest establiment. Així mateix, les instal·lacions compten amb aparcament perquè els hostes gaudeixin d'una estada més còmoda. Ambassador Aegean Luxury Hotel & Suites ofereix un servei de trasllats a l'aeroport. Aquest allotjament ofereix una gran varietat d'experiències gastronòmiques. Les persones que s'allotgin en aquest establiment podran relaxar-se i rejovenir a les seves instal·lacions de benestar. Ambassador Aegean Luxury Hotel & Suites ofereix programes d'entreteniment adaptats a les necessitats dels clients. Alguns dels serveis ja esmentats poden ser de pagament.

  Vegeu-ne més
 • Acroterra Rosa Luxury Suites
  Des de143€Per nit

  Acroterra Rosa Luxury Suitesstars

  Akrotiri, Santorini , Akrotiri n/a - Mapa
  5,0/5
  Valoració dels clientsde 3 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 249 opinions de viatgersBasat en 249 opinions de viatgers

  Aquest sofisticat hotel es troba a Akrotiri. La propietat disposa de 24 agradables habitacions. Aquest allotjament es va construir el 2013. Tots els clients podran estar al dia ja que Acroterra Rosa Luxury Suites disposa de connexió a internet. Els hostes sempre seran benvinguts ja que aquesta propietat disposa de recepció 24 hores. A més, aquest allotjament, perfecte per a famílies, ofereix bressols per als més petits a petició. En aquesta residència, les àrees comunes són accessibles per a les persones de mobilitat reduïda. No es permet l'entrada a mascotes a les instal·lacions. Hi ha un aparcament. Acroterra Rosa Luxury Suites ofereix un servei de trasllats a l'aeroport. Totes les persones que s'allotgin en aquest establiment podran gaudir del seu càtering. Alguns d'aquests serveis de Acroterra Rosa Luxury Suites poden ser de pagament.

  Vegeu-ne més
 • Goulielmos
  Des de131€Per nit

  Goulielmosstars

  Akrotiri, Santorini , Akrotiri - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 194 opinions de viatgersBasat en 194 opinions de viatgers

  Perfecte per a famílies, aquest confortable hotel es troba a Akrotiri. Hi ha un total de 27 habitacions a Goulielmos. Hi ha internet per cable i sense fils. A més, l'establiment ofereix servei de recepció durant tot el dia. Els viatgers disposaran d'un bressol al seu dormitori si ho sol·liciten. Aquesta residència no admet mascotes així que aquells als que no els agraden els animals podran gaudir de la seva estada. Goulielmos compta amb un servei de trasllats per garantir la comoditat dels hostes. El menjador serveix exquisits plats en una atmosfera elegant. Goulielmos pot cobrar l'import d'alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • Apanemo Htl
  Des de116€Per nit

  Apanemo Htlstars

  Akrotiri, Santorini , Off main street, akrotiri n/a - Mapa
  4,9/5
  Valoració dels clientsde 3 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 963 opinions de viatgersBasat en 963 opinions de viatgers

  Aquest confortable hotel és a Akrotiri. Enclavada a 10. 0 quilòmetre(s) del centre de la ciutat, la propietat permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. L'establiment es troba a 1. 0 quilòmetre(s) de les principals connexions de transport públic. La propietat es troba a 600 metres de la platja més propera. Els clients trobaran l'aeroport a 12. 0 quilòmetre(s). L'hotel es troba a 7. 0 quilòmetre(s) del port. Les 25 acollidores habitacions són el lloc perfecte on relaxar-se al final del dia. Apanemo Htl té connexió Wi-Fi a les seves instal·lacions. Aquest hotel no disposa de servei de recepció operatiu les 24 hores. Desafortunadament, no hi ha dormitoris en els quals els clients puguin demanar un bressol per als més petits. No s'admeten mascotes a les instal·lacions.

  Vegeu-ne més
 • Paradise Resort
  Des de142€Per nit

  Paradise Resortstars

  Akrotiri, Santorini , Akrotiri, p.o box 145 - Mapa
  3,8/5
  Valoració dels clientsde 1 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 328 opinions de viatgersBasat en 328 opinions de viatgers

  Aquest encantador hotel està localitzat a Akrotiri. Situat a 10 metres del centre de la ciutat, és fàcil anar a peu des de l'establiment a molts llocs d'interès. Els visitants poden anar caminant fàcilment als mitjans de transport públic. La platja més propera es troba a 700 metres de l'establiment. Els visitants trobaran l'aeroport a 8. 0 quilòmetre(s). L'hotel es troba a 6. 0 quilòmetre(s) del port. Hi ha un total de 36 habitacions a disposició dels clients. Paradise Resort va ser reformat completament el 2009. Tots els clients podran estar al dia ja que Paradise Resort disposa de connexió a internet. La casa no disposa de servei de recepció operatiu les 24 hores. A més, aquest hotel, perfecte per a famílies, ofereix bressols per als més petits a petició. En aquesta residència les mascotes es consideren part de la família. Tots els clients que s'allotgin en aquesta propietat podran utilitzar el pàrquing. Hi ha un servei de trasllats a l'aeroport perquè els hostes gaudeixin d'una estada sense preocupacions. Els viatgers podran gaudir d'exquisits plats al menjador de la propietat. Paradise Resort ofereix una gran varietat d'activitats i opcions d'oci per a aquells als quals els agrada l'esport o simplement passar temps a l'aire lliure. Tots els clients que s'allotgin en aquesta propietat podran gaudir dels seus serveis de salut i benestar. Els visitants que viatgen per feina podran aprofitar les instal·lacions de negocis de la propietat. Els viatgers gaudiran d'una estada divertida en aquest allotjament gràcies a la seva àmplia oferta en instal·lacions recreatives. Es poden aplicar taxes addicionals per alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • Adamastos
  Des de95€Per nit

  Adamastosstars

  Akrotiri, Santorini , Akrotiri - Mapa
  3,7/5
  Valoració dels clientsde 3 Opinions
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 181 opinions de viatgersBasat en 181 opinions de viatgers

  Aquest confortable hotel està situat a Akrotiri. L'allotjament comprèn 22 còmodes habitacions en total. Aquest establiment va ser renovat el 2011. Així mateix, l'establiment disposa d'internet Wi-Fi gratuït. Aquesta propietat ofereix servei de recepció 24 hores per satisfer les necessitats dels clients en qualsevol moment del dia o de la nit. Hi ha bressols per a nens disponibles sota petició. Aquest establiment no permet l'entrada a mascotes. Aquesta residència disposa de places de pàrquing i garatge per a clients. Els hostes podran accedir a l'aeroport sense complicacions gràcies al servei de trasllats disponible. Adamastos pot cobrar l'import d'alguns d'aquests serveis.

  Vegeu-ne més
 • Astarte Suites
  Des de322€Per nit

  Astarte Suitesstars

  Akrotiri, Santorini , Kaldera-akrotiri n/a - Mapa
   
  Puntuació dels viatgers de TripAdvisorBasat en 451 opinions de viatgersBasat en 451 opinions de viatgers

  Aquest sofisticat hotel està localitzat a Akrotiri. Localitzat a 3. 0 quilòmetre(s) del centre de la ciutat, l'hotel permet accedir fàcilment a tot allò que ofereix aquesta destinació. L'hotel és a 3. 0 quilòmetre(s) de les principals parades de transport públic. La platja més propera es troba a 5. 0 quilòmetre(s) de la propietat. Aquells que desitgin escapar de l'enrenou de la rutina diària, trobaran repòs i tranquil·litat en aquest hotel. Aquesta propietat va ser reformada íntegrament el 2012, fruit del compromís constant que manté amb la qualitat. Astarte Suites té connexió Wi-Fi a les seves instal·lacions. Astarte Suites no ofereix servei de recepció 24 hores. Astarte Suites no disposa de bressols. Els hostes no patiran cap molèstia durant la seva estada ja que aquest allotjament no admet mascotes. Les instal·lacions d'estacionament estan a disposició dels clients. Astarte Suites ofereix un servei de trasllats a l'aeroport. Els viatgers gaudiran amb els àpats que serveix la residència. Astarte Suites compta amb una àmplia oferta en instal·lacions per a la salut i el benestar, perfecta perquè els viatgers es cuidin mental i físicament. Els que viatgin per treball podran utilitzar les sales d'esdeveniments, ideals per acollir seminaris d'empresa o per a ocasions especials. Alguns d'aquests serveis poden suposar un cost addicional.

  Vegeu-ne més
 
[x]
Hotels  1 - 10   de  22  Hotels a Akrotiri
Pàgina  1  de  3
 

Hotels més populars de  Akrotiri

Cerca altres destinacions

Si estàs interessat en una zona o una destinació concretes, cerca-les aquí